Ons laatste dagje met z'n allen!

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

24-11-2014 - 25°c 

Vandaag een super chill dag. Het is heerlijk weer. Het zonnetje schijnte en de temperaturen lopen snel op. Een heerlijke dag om bij het zwembad te liggen en even bij te kleuren. Super relaxed! Rond 15.30 uur nog even de laatste boodschapjes gegaan en naar de strand gereden zodat Henk en Els voor de laatste keer daar van de zee kunnen genieten. Helaas geen dolfijnen gespot, maar wel surfers. Altijd leuk om ze in actie te zien.

Na afscheid genomen te hebben van het strand, hebben wij Els nog even losgelaten in de Walmart waar ze haar laatste slag kan slaan. Jullie gaan het echt niet geloven!! Wie kwamen er met de meeste spullen de Walmart uit ..... de mannen. Hoe is het mogelijk! Hahaha, we zijn het shoppen verleerd!!

Na deze desillusie hebben zijn we maar gaan eten. Ons afscheidsdiner :-(

Heerlijk gegeten en voor we het weten is de avond alweer voorbij en drinken we nog gezamelijk een kopje koffie bij de Starbucks. We besluiten het nog een keer te proberen. Ik loop met Els nog 1 x naar de CVS. Een winkel voor met pilletjes en andere dingen. Deze stond nog steeds op haar lijstje om te bezoeken. Tja, ik zeg maar niets meer. We lopen  uiteindelijk naar buiten met een kleine aankopen van wel $ 1,50. Shocking!!

De koffers zijn inmiddels ingepakt. Het is te schandalig voor woorden, om te huilen zelfs! De koffer van Els is zo leeg dat ze de kleding van Ed kan meenemen vanwege zijn overbagage. Echt!!!!! Ik zeg niets meer, behalve dan welterusten!!!

Voor meer foto's, zie ons album!

Reacties

Monique MINImo A long time ago

Els en Henk geniet van jullie laatste vakantie dag en voor strakkiessss
GOEDE REIS

Ed en Jolanda jullie mogen nog ff lekker verder genieten met z'n tweetjes.
Gast zekers lukken jullie nog heel veel plezier

Verder allemaal
Een dikke 💋

En tot snel‼️

Jolanda A long time ago

Dank je, dat gaat zeker lukken, al zal het wel erg stil zijn! Het wordt de laatste dagen erg warm hier en we plakken er, zoals het er nu uitziet, een dag aanvast. Ed heeft dit wel nodig ma al die vreselijke dingen die Els tegen hem heeft gezegd ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!