Dagje zwembad

Door Ed en Jolanda Bakker - 27-11-2014 07:10

26-11-2014 - 29°c

Wakker worden, gordijnen open en weer een geweldige strakke blauwe lucht zien! Heerlijk! Dit wordt weer een dagje zwembad en bijkleuren. Maar eerst ontbijten bij .... Denny's. Weer eens wat anders. Dit hotel heeft geen ontbijt maar wel een restaurant bij het hotel. Bij het zwembad kun je heerlijk de vakantie nog even laten passeren.

Onze hoogtepunten van deze vakantie;
- De hoogtepunten van Henk van waren toch wel letterlijk en figuurlijk de High Roller in Las Vegas en het bezoek aan The Saloon in San Francisco.
- De hoogtepunten van Els waren het bezoek van Las Vegas en de Grand Canyon.
- Het hoogtepunt van Ed was de weg naar Kingman welke was afgesloten, waar we toch zijn doorgereden en door washes de weg doorkruist hebben, ipv ruim 300 km om te rijden.
Mijn hoogtepunt was toch wel mijn ochtendwandeling en de zonsopgang in de Grand Canyon. De stilte en de kleuren waren overweldigend.

Natuurlijk waren er ook dieptepunten tijdens onze reis. De dieptepuntjes van Henk waren - het zien van de armoede en leefwijze van de daklozen. Het hotel in San Francisco waar hij last had van de bovenburen en dat er gewinkeld moest worden waar wij ook nog eens ruim 200 km (heen en terug) voor moesten rijden om bij de outlet te komen!
Els had ook meerdere dieptepunten maar de steile wegen die wij hebben gereden waren, denk ik, toch wel het ergste. Ook onze avondwandeling door Grand Canyon Village in het pikke donker, met het idee dat ze tegen wildlife aan kon lopen, was toch ook een behoorlijk dieptepunt.
De dieptepuntjes van Ed waren de files in de grote steden, waardoor de reistijd veel langer was dan verwacht en alle opmerkingen die hij moest incasseren van Els en mij.
Mijn dieptepuntjes waren toch wel dat ik wederom mijn tas vergeten was in het  Encore Hotel en daarmee weer bijna een bommelding had veroorzaakt en ..... mijn jaloersie naar de mannen toe dat zij de halve outlet hebben leeg gekocht en wij met lege handen terug in het hotel kwamen! Dit zullen ze nog lang aan moeten horen!

Dan hebben we ook nog: Wist u ......
- dat Henk terug is op Faceboek met een beeldverhaal van de vakantie, maar nu zegt dat hij zich weer op de achtergrond gaat houden?
- dat er in Els een fotografe schuilt en hiermee een natuurtalent is? De vele foto's van ons samen komen allemaal uit haar hand!
- dat er veel Amerikaanse vrouwen gecharmeerd zijn van Ed? Van jong tot oud, knap tot minder knap, van dun tot gezet. En dat hij dan niet meer zo verlegen is omdat hij in zijn moedertaal spreekt.
- dat ik op deze vakantie grote concurrentie had in de fotografie, van zowel Henk als Els en dat ik de nodige Tena Lady's heb moeten gebruiken van het lachen!
- En als klap op de vuurpijl .............dat wij wel Satelliet Radio in de auto hebben en dit pas vandaag ontdekt hebben??? Whahahaha.

Ik denk dat dit alles weer genoeg zegt over deze vakantie. Gelukkig hebben we nog een paar dagen om even bij te komen.

Vanmiddag nog wat gewinkeld. Vreemd genoeg zijn de kortingen van Black Friday dagen eerder begonnen. Bijna alle winkels geven nu al 60% korting en ...... bovendien gaan de winkels donderdagavond al om 18.00 uur weer open ipv 00.00 uur op vrijdag!
Op Black Friday starten de inkopen van alle kerstcadeau's en geven de winkels die dag mega kortingen weg! Nu dus niet meer. Maar je moet wel ontzettend opletten wat je koopt, want de koopjes en normale kleding hangen door elkaar!! 

Ik vind het wel weer genoeg voor vandaag. Welterusten!

 

Reacties

Els 27-11-2014 10:34 {{button-27267}}

Lekkere actie Jo, met die radio! Zit ik de hele vakantie voor niets naar die verschrikkelijke muziek te luisteren😱
En nog een dieptepunten vanochtend.....de weegschaal!!
Nou schatjes, nog een paar rustige dagen gewenst!!

Jolanda 27-11-2014 15:37 {{button-27268}}

Hahaha, ja... Wat een bak he! Die radio!
En die weegschaal .... dat geldt voor ons allemaal denk ik :-(. Die had ik beter bij wist u dat kunnen melden, lol.

Hoe meer ik er over nadenk.... Wat dacht je van de aardbeving???? Die ben ik ook vergeten te noemen!!! Hoogte- en dieptepunt van ons beide! Wij gaan in ieder geval nog even een dagje van het zonnetje genieten! Tot snel!!!

Monique MINImo 28-11-2014 15:42 {{button-27269}}

Welkom thuis schatjes💋💋💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan