Alweer thuis!

Door Ineke & Jos Peters - A couple of years ago

Lieve mensen,

 

Wat vliegt de tijd, we zijn alweer bijna een week thuis en lopen nog af en toe tegen de gevolgen van een jetlag op.

Na weer een voorspoedige vlucht landden we op onze fantastische luchthaven. Ik zeg fantastisch, omdat we 2 grote luchthavens hebben mogen ervaren, Toronto en Vancouver, en als je ze vergelijkt met Schiphol besef je dat Schiphol toch echt een supermoderne luchthaven is.

Voor ons vertrek nog één hobbel gehad, maar we hebben toen gelijk weer de (klant)vriendelijkheid van de Canadezen mogen ervaren. Bij de security-controle (toen we onze spullen in de bakken moesten doen) merkte ik opeens dat ik mijn jas en vest miste. De security-officer vroeg wat er was en zei dat ik maar eerst door de security moest gaan en dan zouden ze me helpen.

Ze liep helemaal met mij terug en vertelde haar collega dat ik weer terug zou komen en dat ik dan kon doorlopen. Nou, mensen, ik kan je verzekeren dat dat in Nederland absoluut niet had gekund. Ja, je kunt wel terug, maar dan weer helemaal achteraan sluiten.

Afijn, mijn spullen hadden ze inmiddels al naar “Lost items” gebracht en daar heb ik ze kunnen ophalen.

Voordat we vertrokken, zag Tjibbe er fantastisch uit, goed op gewicht, glanzende vacht. Lida appte me dat Tjibbe nog steeds “in great shape is”, geen grammetje aangekomen. Nou, ik appte haar terug dat dat helaas niet het geval is met zijn baasjes. Ik heb het idee dat ik wel 5 kg. ben aangekomen, dus dat wordt de komende tijd sober eten.

Natuurlijk hebben we Tjibbe meteen opgehaald en Tommie was al thuis, dus we zijn weer helemaal compleet.

Ik wil iedereen bedanken voor het meelezen en meereizen met onze roadtrip. Het is een onvergetelijke reis geweest, alles wat we gezien hebben, de mensen die we ontmoet hebben en het allerbelangrijkste dat we het samen heel leuk hadden. Ik moet echter eerlijk zeggen dat we zo’n reis niet gauw nog eens zouden doen. Of we zouden meer tijd moeten hebben. Het tempo was behoorlijk pittig, we hebben in totaal een dikke 6.000 kilometer gereden!

Canada en de Verenigde Staten zijn fantastische landen om in te reizen. Het zijn prachtige landen met mooie natuur. We hebben vrijwel alleen aardige mensen ontmoet en ik heb me geen moment onveilig gevoeld.

Ik denk wel dat we nog eens terug zullen komen!

Reacties

Connie A couple of years ago

Lieve Ineke,
Ik wil je bedanken voor de prachtige verhalen en de enorme kennis die je hebt, waarvan ik een heleboel heb opgestoken.
Ik hoop dat jullie nog veel reizen maken, waar wij allemaal van kunnen genieten!
Veel liefs!

Mieke A couple of years ago

Fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn. Vol verhalen en avonturen en de volgende keer gaan jullie gewoon 2 maanden weg. Dan heb je alle tijd om onderweg te tutten of om beter (warmer) weer op te zoeken. Of jullie gaan lekker op safari in Zuid-Afrika waar je de hele dag lekker relaxed in een jeep kunt hangen, zonder leeuwen te zien.
Dank dat ik met jullie mee mocht reizen. Groet, Mieke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!