Laatste dagje Las Vegas

Door Gwenda en Pascal - California 2018 - 30-06-2018 08:26

Ladies and Gentlemen… We got ourselves a winner… Wij bestempelen het ontbijtbuffet van The Golden Nugget als beste van Downtown Las Vegas. 

Haha, jullie dachten natuurlijk dat we een vermogen gewonnen hadden? Echt niet! Een klein vermogen uitgegeven, dat wel.

Vandaag was de laatste volledige dag van onze vakantie. Omdat het gisteravond na de voorstelling erg laat was geworden, zijn we vanochtend iets langer blijven liggen. De show was overigens geweldig! Lekker ontbeten en daarna het nog niet eerder bekeken deel van Fremont Street opgezocht. 

Vervolgens met de bus naar een bioscoop gegaan en er een lekker filmmiddagje van gemaakt. Weer van die geweldige elektrisch verstelbare stoelen met privé-tafeltje. En zoveel ruimte per rij! Je hoeft niet op te staan om iemand voorlangs te laten. Dat willen we thuis ook. Eerst Incredibles 2, gevolgd door Jurassic World - Fallen Kingdom. Allebei leuk!

Na afloop daar snel iets gegeten en met een Uber terug naar het hotel. Camera opgehaald voor nog wat laatste foto’s van Fremont Street en Container Park. Helaas spuwde de mantis geen vuur… Jammer. 

Daarna druk bezig geweest met inpakken. Pascals koffer was te zwaar. Een deel naar de mijne overgepakt. Nu zou het moeten kunnen. Hopelijk is er morgen geen gedoe met te hoge temperaturen, zoals we hier 7 jaar geleden op de terugreis gehad hebben. Tis nu koeler dan toen, dus we hopen dat het goed gaat. 

Zometeen proberen we alvast in te checken mbv de Delta-app. We hebben natuurlijk geen printer tot onze beschikking, dus kunnen we geen boardingpass afdrukken. Hopen dat het met de app gaat lukken. 

Tot zover de belevenissen van onze reis! We hopen dat jullie met plezier de berichtjes gelezen hebben. En iedereen bedankt voor de leuke reacties!

Groetjes, Gwenda en Pascal.

Reacties

Rosie 01-07-2018 16:08 {{button-52728}}

Zeker leuk om jullie verhalen te lezen. Inmiddels zijn jullie terug, hopelijk een goede terugreis gehad.

Eric 02-07-2018 14:24 {{button-52762}}

Als het goed is zijn jullie alweer thuis.... met een jetlag ;-) Goede terugreis gehad? Erg leuk om jullie reis zo te kunnen volgen! En wij hebben lekker weer voor jullie geregeld, haha.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan