13 juni Grand Forks

Door Hans en Anneke - 14-06-2012 00:38

Vandaag , woensdag, zijn we om 9 uur uit het "donkere bos" vertrokken en via Cresent Vallley en Caltlegar naar Grand Forks....een prachtige rit...op veel mooie plekken gestopt....en rond gewandeld.

Nu staan we op een camp in Grand Forks.....we zitten dicht tegen de Amerikaanse grens aan....

Ik heb een fotootje van de camp er op gezet, de foto geeft het beeld van de hele camp weer....het is een uitdragerij, annex sloperij....volgens mij.

Een ontzettend aardige nette beheerder en als je aankomt een leuk "receptie huisje" zodat je denkt, da's gezellig daar.....de werkelijkheid is pas te zien als je achter het huisje langs naar je plek rijdt........aan de achterkant staan we aan het water, volgens mij is het de Grandy River en aan de voorkant hebben we het uitzicht zoals de foto laat zien....

Ik heb eens gegoogled op deze camping Riviera RV Park , en  ik denk dat ze een super fotograaf omgekocht hebben die de foto's voor de site gemaakt heeft.

Nu is dat bij bijna elke camp zo, we moeten er weer even aan wennen....de RV parken zijn totaal niet te vergelijken met die van ons......er is bijna altijd een stuk gereserveerd voor de lokals...verrotte campers, verroeste auto's....

Het weer was wisselvallig vandaag....zo een buitje en dan weer volop zon...

We gaan eten koken.....en dan een potje kaarten

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan