5 juni Vancouver Airport

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vandaag, donderdag, lekker vroeg opgestaan...en aan de sop geweest...wat een troep hebben we verzameld....en wat een moeilijke keus om achter le laten of mee te nemen.

Toen richting Delta om de camper weer in te leveren.....hij is "goed" gekeurd....we hebben geen bomen, struiken of auto's geraakt.

In de camper was het weer het zelfde als de vorige reis.......Hans rijdt...ik lees de kaart....ik zeg links af...Hans gaat links....ojee ik bedoelde rechts.....geen mogelijkheid om te keren....het sfeertje om te snijden.....eindelijk weer op de goede weg...en het sfeertje is ook weer terug

Daarna zijn we met een taxi naar het vliegveld gebracht......we hebben buiten nog even met landgenoten zitten praten, waar we onderweg ook al contact mee gehad hebben.

Nu zit ik hier het laatste verslag vanuit Canada te maken.......met een lichte buikkramp en vliegstress....we moeten nog 2 uur wachten.

Als je hier woont is roken een drama, je mag op maar weinig plaatsten roken...en een pakje shag kost hier 19.95 dollar, dat is omgerekend.....ong 18 euro. ( zonder vloetjes...) daarom....................was ik blij dat ik genoeg meegenomen had.

Ze hebben hier ook een groot verschil in benzine...we hebben 1.42 in Vancouver en 1.03 dollarin Sidney betaald...en dat scheelt veel op een tank van ruim 200 liter.

De vakantie zit er weer op, de dollars zijn ook op......het was weer geweldig en we komen hier zeker terug....we vinden het zo'n heerlijk land...we hebben genoten.....dus Netty kunnen we de volgende keer perentaart bestellen, de appeltaart is al goedgekeurd....en de macaroni van Hans, daar willen we wel het recept van....het was gezellig bij jullie.

Nu alleen nog even dat vliegtuig in....het wordt vast een relaxte reis.....ik heb de toiletten hier al zoveel keer bewonderd......dat de toilet dame iedere keer met een blik van herkenning de deur voor mij openhoudt.

Het allerlaatste verslag ga ik thuis maken.....

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.