15 juni Hope

Door Hans en Anneke - A long time ago

Vanmorgen, vrijdag, met een zonnetje wakker geworden, en een bakkie koffie met de beheerders gedronken, we hebben nog wat leuke tips gekregen over bezienswaardigheden die we nog tegen gaan komen.

Ze hadden een houdertje met suikerwater hangen en daar zwermden hummingbirths om heen , dat zijn van die leuke piep kleine vogeltjes. Ik heb begrepen dat ze 15 jaar kunnen worden, of ik moet het verkeerd verstaan hebben.

We hebben vandaag een heerlijk dagje gehad, met een strak blauwe lucht over bergen gereden, wat een uitzichten, prachtig.

Het plan was om bij Manning Park de Lightling Lake route te lopen, dat is een tocht langs, naar het schijnt, een prachtig meer te zijn .....maar er was in dat gebied een groot beren alarm afgegeven dus de weg daar na toe was afgesloten.

Wel hebben we daar op een bankje een bakkie koffie gedronken, er liepen allemaal kleine diertjes, ik zal eens rond vragen hoe die heten....ze lijken een beetje op kale marmotten en ze gaan heel grappig rechtop staan.

Na weer een aantal kilometers gestopt voor de lunch....en daar vlogen allemaal blauwe vogels....zal straks als de foto's gelukt zijn, er een bij afbeeldingen zetten.

Mocht iemand weten hoe ze heten, dan horen wij dat graag.....

Daarna een bever trail gelopen....ondiepe waterpoelen, waar de bevers heel actief met hout bezig zijn maar ................toevallig even niet toen wij er waren.

Nu ben ik aan het proberen in een klein koekepannetje en een steelpannetje veel nasi te maken en dat valt niet mee, want we dachten handig te wezen en voor twee dagen te koken, maar hebben er niet aan gedacht dan de pannen niet zo groot zijn.

We staan nu op een mooie camp en we zijn er net even wezen kijken.......een heerlijke douche.....

Veel gezien vandaag.....het was een leuke dag.

Zo, ik ga weer verder "prutsen" met het eten.....

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!