5 juli - Amsterdam - San Francisco

Door Fam. Kovi - 11-07-2014 05:54

Amsterdam-San Fransisco

(Linda)

 

Zaterdagochtend op  5 juli hadden wij de vlucht om 09.50 uur van de KLM naar San Francisco. Vlucht is zeer voorspoedig verlopen, gelukkig was Marit ook weer hersteld. De dag voor vertrek was zij heel misselijk en ’s nachts heeft ze de boel eruit gegooid. Een rommelig nachtje dus voor vertrek.

Na een vlucht van 10 uur en 30 min landden wij even voor  11.30 uur plaatselijke tijd  in San Francisco.  Ook daar is eigenlijk alles redelijk vlot verlopen. Bij de douane hebben Sjon en ik vingerafdrukken moeten laten maken en een irisscan.  Bij de bagage band voelden Sjon en ik een trilling door de grond gaan…Tja en dan realiseer je je toch even dat je je op een breuklijn begeeft….Maar goed, snel die gedachte verbannen en weer op de relax stand  gaan.

Buiten reed de shuttle service van het hotel net voor ons weg en hebben dus een half uur moeten wachten. Op zich niet zo’n probleem, de zon scheen en we waren op zich allemaal nog redelijk fit. Maar het zou wel fijn zijn als we nog iets van de wedstrijd NL – Costa Rica konden zien.

En dat is (deels) gelukt! Om 13.20 uur kwamen we de hotelkamer binnenstappen en ging direct de tv aan (22.20 uur NL tijd..). Maar bij mij kwam toen de man met de hamer voorbij…Met grote moeite heb ik de eerste af kunnen kijken, maar 2e helft gingen mijn luiken dicht….Ik heb het verloop van de wedstrijd wel op de achtergrond meegekregen, maar daar is ook alles bij gezegd..

Bij de meiden uitte de jetlag zich in hyperactiviteit:  Ze hebben zich nog prima vermaakt in het zwembad. Maar na een ‘vroeg’ typisch Amerikaans  diner (zeer grote en vette cheese -en baconburgers) om 17.00 uur konden we dan gelukkig eindelijk naar bed: 18.45 uur en na 23 ½ uur wakker te zijn geweest…Uiteraard pas na de doggybag met het (ook zeer grote…) overgebleven deel van het diner in de koelkast te hebben gezet!

 

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan