24 juli - Universal Studios

Door Fam. Kovi - 26-07-2014 07:39

24 juli

Linda

Gelukkig bleek niets ernstigs aan de hand te zijn met de mensen die op 'onze' plek stonden...Zou sprake zijn geweest van een misverstand en gezin is veilig en wel teruggekeerd op de camping..En wij hebben, helaas, hierdoor toch weer een hele warme nacht gehad doordat we de airco niet aan konden zetten...Maar goed. nu maar hopen dat dit ECHT de  laatste snikhete nacht is geweest,..Komt de nachtrust namelijk niet echt te goede..

Vandaag naar Universal Studios!

Sjon had een adres van internet gehaald en dat ingevoerd in de TomTom en na ongeveer 45 min rijden bleek dat we met de camper voor de echte studios stonden!!

Het gezicht van de portier bij het hek sprak boekdelen, hoofdschuddend leek hij te denken 'nee he, daar heb je weer zo'n toerist...'  Gezien mijn ambities kun je je afvragen of het toeval was, maar toch maar met behulp van de portier ons uit de rij weten te manoeuvreren en naar het Themapark gegaan (wat  overigens feitelijk aan de achterzijde lag, maar zeer beroerd aangegeven  in onze optiek....)

Hoewel het ook vandaag toch tegen de eerdere weersvoorspelling in zeer warm was (33/34 graden) hebben we een topdag gehad! Vooral Waterworld, een show waarin professionele stuntmannen meespelen, was zeer spectaculair! Een show in elkaar draaien kun je wel aan de Amerikanen toevertrouwen.

Marit wilde de hele dag al een spelletje doen, waarbij ze evt. een kleine minion kon winnen (voor de mensen die niet zo in de kinderfilms zitten, dat is uit 'Despicabel Me'). Alleen zijn dat soort spelletjes uiteraard niet gratis en de kans dat je iets wint is miniem. Onze goed bedoelde argumenten (zonde van e geld etc..) vonden bij haar echter niet echt gehoor..Uiteindelijk hebben wij maar besloten om, uit opvoedkundig oogpunt (dan moet ze het zelf maar ervaren..) haar dit spelletje te laten doen.

 

En ja hoor, het onverwachtse gebeurde: Ze gooit de hoofdprijs!! Nu dus met een gigantische paarse Minion (zie foto) in onze camper...Oeps!! Weet iemand de maximale afmetingen voor de handbagage???

 

Uiteraard Marit in de gloria, maar is dus nog maar de vraag of we hem mee kunnen nemen in het vliegtuig.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan