19 - 20 juli Sedona - Williams

Door Fam. Kovi - 20-07-2014 17:52

Zaterdag 19 juli 

Linda

Zaterdag wasdag....

 

Vandaag lekker relaxen, niets plannen en standje ´we zien wel´. Daar zijn we allemaal wel even aan toe!

 

Heerlijk uitslapen dus en uitgebreid en lang aan de ontbijttafel! Dit mede dankzij dat heerlijke oventje wat in de camper zit..Vandaag dan die toch maar eens uitproberen om dat heerlijk uitziende stokbrood ala Daneroles te bakken! Enfin ruim een uur en een kwartier later, waarin het koolmonoxide alarm ook meteen maar even is afgegaan, was het brood klaar! Wel een prettig idee dat dat alarm goed werkt...(en nee, mijn huid was niet roze, was niet duizelig en heb keurig alle ramen en deuren open gehad..)

Een dagje van lekker zwemmen in het beekje, de was doen (was wel lekker om nu het beddengoed eens te wassen na al die bloed hete nachten die we gehad hebben...) en reisverslag bijwerken...

´S middags nog even Sedona in geweest. Leuk plaatsje met huizen in Mexicaanse stijl.Doet hele relaxte aan allemaal!´Ook een camping geregeld voor zondag op maandag bij de Grand Canyon.

Nog een leuke verassing bij terugkomst op de plek waar we de camper geparkeerd hadden:

Aan de achterzijde hadden we ook nagenoeg geen ruimte...Gelukkig met het nodige geduld en zo 'n 50x steken, de camper toch zonder schade van zijn plek gekregen:)

 

Zondag 20 juli

Het is hier gelukkig ´s nachts niet zo warm, dus vannacht heerlijk geslapen! Ik zit hier nu buiten aan de koffie om het verslag bij te te werken, Sjon en de meiden liggen nog lekker op bed. Het is nu 08.45 uur.

Voor 11.00 uur moeten we hier weg zijn (staat nadrukkelijk en met diverse uitroeptekens in het reglement!) dus laten we ons daar maar aan houden...Sjon was gisteren al in overtreding..We moesten, volgens het reglement, ook om 22.00 uur in de camper zijn en  hij heeft nog lekker tot 23.00 uur buiten gezeten, foei!

Straks gaan we rustig aan richting Williams. We hebben daar een plekje op Koa Campground Cirkle Pines. Van daaruit ben je met 45 min bij de Grand Canyon. Waarschijnlijk gaan we daar waarschijnlijk vandaag ook al even heen.

Morgen gaan we naar Mather Campground, een camping in het Nationale Park Grand Canyon. Daar was voor de komende week slechts 1 plek beschikbaar en voor 1 nacht. Prima te combineren dus!

We hebben het nieuws van het vliegtuig MH17 hier op de radio meegekregen afgelopen donderdag. In eerste instantie wisten we echter niet dat het vliegtuig vanuit NL was vertrokken, maar via FB en Nu.nl zijn we daarover inmiddels ook op de hoogte gesteld. Heftig! Aangezien er ook 54 Amerikanen aan boord waren, komt het hier ook volop in de media. Daar krijgen we echter niet heel veel van mee, aangezien we de TV niet aan hebben..

Wel staat op deze camping een Amerikaans gezin wat voor 10 weken een meisje te gast hebben uit een weeshuis in  de Oekraïne. Ze proberen het nieuws een beetje bij haar weg te houden..

 

De rivier met een touw om aan te slingeren.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan