24 juli Los Angeles -Slapen op de parkeerplaats

Door Fam. Kovi - 24-07-2014 16:43

Linda

Zojuist wakker geworden op de parkeerplaats van Rv park Walnut Creek...Niks geen Creek, gewoon een camping midden in een wijk van LA. Hier hadden wij gisterochtend tijdens de rit een plek gereserveerd (net als 2 nachten op een camping in Malibu Beach voor de komende 2 nachten..) Bij een Mac is altijd wifi en goedkope, maar goed koffie, dus altijd goed voor dit soort klusjes!

Komen we gistermiddag omstreeks 16.45 uur bij de camping aan, treffen we een manager die ons met het schaamrood op de kaken meldt dat de plek die voor ons gereserveerd is nog steeds bezet is door een andere caravan...Hij heeft de hele dag al tevergeefs gepoogd contact te krijgen met de mensen.  Van de eigenaar van de camping mag hij de caravan niet wegslepen...De camping zelf is volledig vol en ook alle campings in de buurt zijn vol..Probleempje!

De kids mochten gelukkig meteen het zwembad in, dan konden wij overleggen wat te doen. Zelf kregen we wel een wat umheimlich gevoel bij de situatie: mensen niet bereikbaar, auto weg, maar wel 4 paar gympen voor de caravan op de grond, gordijnen allemaal dicht buitenlampje brandde nog en een raampje  stond open...Sjon had nog even geopperd om de camper er dwars voor te zetten, maar dat leek ons al snel toch niet zo'n goed idee..

Dus dan maar een plekje op de parkeerplaats (binnen het terrein), maar dan zonder electra en water.Bij het kantoor hebben we alle apparaten kunnen opladen. Ook maar buiten de deur gegeten wegens gebrek aan voedsel in de camper en geen zin meer om nog boodschappen te gaan doen.. Dit was een vrij dure camping voor hetgeen geboden werd (55 dollar) we mochten hier gratis staan, dus kon even lijen..:) 

 

 Eerst zo nog even op zoek naar een supermarkt voor wat broodjes en water en dan op naar Universal Studios!

Vanavond rijden we dan door naar Malibu Beach, daar hebben we voor 2 dagen een plek met zicht op de oceaan!!

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan