25 juli - Malibu Beach en Santa Monica

Door Fam. Kovi - 26-07-2014 08:32

vrijdag 25 juli

Linda

Lekker relaxen op het strand vandaag! We staan op een camping aan Malibu Beach en dus ook lekker even de Pacific induiken vandaag!

Gisteravond kwamen we in het donker aan op de caming en we zouden een plek hebben met zicht op de Oceaan, maar dat hebben we niet echt kunnen zien gisteren. Vanmorgen na wakker worden meteen de gordijnen dus open, en inderdaad, zicht op zee! En op een aantal campers die vlak om ons heen staan....Ze halen hier wel het maximale uit het kampeerterrein, maar goed, we hebben zicht op zee! En als we geluk hebben kunnen we dolfijnen en misschien wel walvissen spotten!

 

Vanorgen leekhet alsof ik iets zag wegduiken in zee, maar helemaal zeker daarvan ben ik echter niet...Ook de rest van de dag heeft ons dat geluk in ieder geval nog niet gebracht. Wel veel pelikanen en meeuwen.

Eerst zijn wij naar het strand gegaan aan de overkant van de (zeer drukke) weg, 's middags zijn we naar Santa Monica gereden en hebben op Venice Beach gelegen. .

Wauw, wat een golven zijn er hier! Zulke krachtige en hoge golven heb ik nog niet eerder meegemaakt. Bij Hargen in de branding liggen is kan heerlijk zijn, maar dit is toch wel andere 'piece of cake'. Heerlijk steeds weer door de golven worden meegevoerd en er induiken. De kracht van het water heeft Elise helaas ook op een mindere manier ervaren...Toen we tijdens eens stukje wandelen langs het strand ook een rotspartijtje passeerden, is zij bij een grote golf omver geslagen tegen de keien aan...Met een aantal schaafplekken en de schrik erin als gevolg..

 

Maar verder hebben we een mooie relax dag gehad, met als kers op de taart voor mij, eindelijk een echte Chinees Amerikaanse afhaal maaltijd, incl stokjes, fortunekoekje en in de kartonnen bakken, net als op tv!

Niet dat ik zo ontzettend dol ben op Chinees eten, maar was erg benieuwd naar de Amerikaanse versie van Chinees eten. Ze hadden hier geen Foe yong hai of Tjap tjoi, maar wat we kregen was wel erg goed.

Nu in de camper het versalg bijwerken en de plannen voor morgen doornemen: Naar het Hollywood teken, de Walk of Fame voor de ster van Michale Jackson (Marots speciale verzoek voor deze reis) en misschien nog even door Beverly Hills. Met de camper schijnt echter lastig te zijn ivm de moeilijkheid om daar te parkeren..Mogelijk dat we morgenochtend een auto huren voor een dag. Een tour zou ook mogelijk zijn, maar met 4 man is een auto huren goedkoper en je hebt meer vrijheid..

Daarna willen we iets meer naar het noorden rijden.Mogelijk naar een camping in Ventura, ook aan het strand.

Nu lekker slapen!

 

 

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan