17 juli - Page - Sedona

Door Fam. Kovi - 20-07-2014 17:34

Vrijdag 17 juli

Sjon

Relaxt opgestaan in het hotel. Ik ben naar de Ford garage gegaan om de spiegel te laten maken. Natuurlijk hadden ze deze niet op voorraad liggen, maar hij wist wel een bedrijfje daar in de buurt die spiegels op maar konden maken. Ik ben daar heen gereden en om een lang verhaal kort te houden. De man had het voor $ 30,-- prima geregeld. Zo konden we weer met een als nieuwe spiegel verder rijden. Linda had inmiddels nog een mooi slaap adresje in de Grand Canyon van maandag op dinsdag kunnen regelen. De plek in Sedona was ook geboekt voor 2 nachten, dus we waren voorlopig weer onder de pannen.

 

(Noot van Linda: Voordat we echter weg konden moest eerst de afvoerbuis van de wasbak in het motel losgekoppeld worden door de onderhoudsman....Elise haar kies was er vannacht uitgegaan en die was keurig 'veilig' in een bekertje gezet..Tja, toen Sjon zich realiseerde dat het weggekieperde bekertje water de kies bevatte, was het leed al geschied...Een korte blik op Elise na de vraag 'wil je de kies echt bewaren? ` was voldoende om toch maar de onderhoudsman erbij te vragen..)

Na 3 uur rijden kwamen we aan op de camping in Sedona. Het was hier zo strak geregel: “het konden wel Duitsers zijn”. Echt waar er lag zelfs lees gerei op het toilet. Alles was brandschoon en strak geregeld. Snel de BBQ aan en eten. De meiden waren net terug gekomen van het zwemmen in de rivier achter de camping. Bij een tak hadden ze een spin met dikke harige poten gezien. Volgens een vrouw zouden hier wel tarantula's zitten. Houd je toch even extra je hordeur van de camper dicht. Na het eten nog even voetballen met de meiden en dan lekker slapen.

 

 

 

Rancho Sedona RV park

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan