Dag 17: Moab - Page Lake Powell

Door L.P.J. van den Dool - 09-08-2014 06:55

We starten vanochtend weer met een ontbijtje buiten bij de camper. Het is al behoorlijk warm en er is een strak blauwe lucht. Dat belooft wat!

We lopen eerst nog even door Moab. De meiden willen allebei graag een dromenvanger kopen en dan lukt dan ook prima hier in het Indianengebied. Leonard kijkt nog even zijn ogen uit bij de verschillende autozaken.

Dan gaan we beginnen aan weer een lange reis naar Page.

Het begin van de route is nog erg leuk. Het laatste stuk wordt echter saai. Alleen maar woestijn met af en toe een huisje. Wij vragen ons telkens af wat die mensen hier in de middle of nowhere doen.

Tegen het einde van de middag bereiken we Page en komen we aan op de camping. En het wordt een vaste gewoonte; maar we gaan weer zwemmen.....in een binnenzwambad dit keer (beetje jammer, maar voor de meiden maakt het niets uit). De camping ligt aan de rand van Page en het valt ons een beetje tegen dat we niet dichter bij het meer staan. Maar we rijden morgen verder naar het meer  toe, dus  prima zo.

'S Avonds kaarten we nog wat met z'n vieren en dan gaan we op tijd naar bed.

We zijn blij dat de WIFI-verbinding hier goed is, want we kunnen eindelijk de blog weer helemaal bijwerken.

Reacties

Ria en Cees 09-08-2014 15:08 {{button-24785}}

Leonard - Jesica and kids
we genieten van jullie trip door de USA , allerlei mooie ontdekkingen die wij gemist hebben daar vertellen jullie over , heel leuk , geniet verder van de mooie reis , maar blijf allert , het is een mooi en ook soms wel een dangerus country ..XX Cees en Ria

De Koolmeesjes (Annette) 09-08-2014 19:06 {{button-24796}}

Wat een schitterende natuur zeg. Wat zal jij blij zijn met je camera,Jes ! Leuk om alvast een tipje van al die foto's te zien..... geniet nog lekker verder. Wij zijn vandaag begonnen met de vakantie, eerst een week thuis en dan op stap.

L.P.J. van den Dool 10-08-2014 02:02 {{button-24807}}

Inderdaad heel blij met mijn verjaardagscadeau Annette! Komt hier heel goed van pas. Jullie ook een hele fijne vakantie. Leuk dat jullie ook met ons hebben meegereist!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan