Dag 27: San Diego (Seaworld)

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Vandaag is Leonard jarig en we zingen " lang zal ie leven".

We ontbijten in de kamer met zelfgemaakte boterhammen, die we gisteravond nog even bij de supermarkt hebben gekocht. Wel een voordeel dat alle hotels een koelkast op de  kamer hebben en we dus het e.e.a. kunnen bewaren.

Dan pakken we de auto naar Seaworld. Het is maar 2 minuten rijden vanf het hotel maar het is allemaal snelweg, dus niet gemakkelijk te lopen.

We zijn er rond openingstijd en gaan eerst naar de dolfijnenshow. We zitten op de 4de rij in de soak-zone. We vinden het helemaal niet erg om nat te worden met deze temperaturen, zon en stralend blauwe lucht! En inderdaad we zijn doorweekt! De show is geweldig om te zien.

Dan is het tijd voor de orka-show; One Ocean. Wederom geweldig om te zien. We zitten weer in de soak-zone; we waren net opgedroogd en nu worden we nog natter dan net. Wat een kracht hebben die orka's met hun staart! Super.

We zijn nog niet nat genoeg, dus wordt er een ritje in de wildwaterbaan gedaan. Daarna lopen we door naar het theater voor Madagascar on vacation.

De meiden gaan vervolgens in de Manta; een supersnelle achtbaan. En dan eten we een broodje.

De volgende show is de Pet rules! Een show waarbij honden, katten, vogels, kangaroes en varkens de show stelen. Heel erg leuk. Na een bezoekje aan de pinguins doen we de laatste show; de zeeleeuwen. Fantastisch om te zien hoe intelligent die beesten zijn.

Daarna gaan Leonard en de meiden de journey to Atlantis doen (wel 2 keer)- een combi van achtbaan, wildwaterbaan en splash.

Als laatste doen de meiden een rondje in de Manta en dan gaan we terug naar het hotel. We eten in  het restaurant bij het hotel en gaan dan nog even zwemmen.

Het is wederom een superleuke dag geweest!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!