Dag 34: Monterey - Santa Cruz

Door L.P.J. van den Dool - A long time ago

Vanochtend ontbijten we bij de black bear inn; een stevig ontbijt...de meiden hebben zo veel dat ze er letterlijk de hele dag van kunnen eten (handig die doggie bags hier).

We rijden langs de kust bij monterey en vervolgen dan onze weg op Highway 1 naar santa Cruz. Onderweg rijden we door Salinas valley; hier wordt allemaal groente en fruit geteeld. We stoppen bij een van de stalletjes onderweg en kopen verse aardbeien en amandelen. En ze smaken heerlijk!

Na een uurtje rijden zijn we al vroeg in Santa Cruz. We kunnen meteen inchecken bij het Best Western Suites inn. En dan gaan we naar het strand.

We nemen de Santa Cruz Trolley die ons van downtown naar de beach brengt voor slechts 25ct p.p. Super leuk in zo'n oud trammetje. We stappen uit bij de Santa Cruz Wharf en lopen daar het strand op. De zee is hier weer behoorlijk koud, dus veel gaan we er niet in, maar het is heerlijk op het strand.

Naast ons zit een jong stel, waar we nog n gezellig praatje mee maken.

Tegen zonsondergang gaan we weg van het strand en ontdekken we op de pier nog wat leuks. Onder de pier zitten namelijk allemaal zeehonden!

De trolley brengt ons weer terug naar Downtown en dan eten we een pizza bij Kianti's.Alles helemaal vers klaargemaakt! En dan is het nog een kleine wandeling terug naar het hotel.

Super om nog even lekker van de zon te genieten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!