Dag 6-29 aug. Nashville

Door Cor en Rita Toering - 30-08-2015 07:13

Vandaag de dag doorgebracht in Nashville. Vanmorgen om 11 uur waren we op de "place to be" Broadway. Dit is een lange straat met allemaal café's. In elk café speelt live muziek, ja echt 's-morgens om 11 hoorde je al uit elke café de heerlijke country muziek. Wij hebben koffie gedronken in de Legends Corner. Noodgedwongen waren we daar naar binnen gerend omdat het, totaal onverwachts, begon te stortregenen. Mensen die in een open kar met trekpaard rondreden waren kletsnat, wij ook trouwens. Ongelooflijk, we stonden al een tijdje in het café te genieten van de muziek, en niemand kwam op ons af om de bestelling op te nemen, er zaten zelfs mensen die hun eigen fles water en beker koffie mee naar binnen namen. Na een paar nummers gespeeld te hebben gingen ze wel rond voor TIP voor de band.

 Daarna even terug naar het Hotel gewandeld en om 2 uur weer weg om met de auto naar het GrandOle Opry house te rijden, we hebben gisteravond met de iPad kaartjes besteld voor het optreden van vanavond. Op het gigantisch terrein de auto geparkeerd en langs de shops gewandeld en ook nog even binnen gestapt bij het Gaylord Opry resort, dat is zóóó groot, daar kan je zelfs in een bootje rondvaren, om alle mooie tuinen met watervallen te bekijken. Op de binnenplaats van het hotel waren allemaal eettentjes, en winkeltjes .Een beetje vergelijkbaar met de grote Hotels in LasVegas, maar dan zonder gokhal.  Wij hebben daar gegeten en wat rondgewandeld, want buiten regende het weer en om half 7 konden we de zaal al in van het theater. Wat hebben we genoten van de heerlijke Countrymuziek. In de donker moesten we met de auto 20km rijden naar het Hotel, Cor stuurde moeiteloos de auto door het drukke verkeer richting het centrum waar ons Hotel staat.👍 Ik zit met gekrulde tenen en samengeknepen billen, maar het ging uitstekend. Morgen nog een volle dag hier in Nashville en dan gaan we in de avond op kroegentocht op Broadway, overdag wat musea bezoeken. Het was vandaag wel erg PLAKKERIG warm. 

 

Reacties

nelly en johan 30-08-2015 10:25

hallo Rita en Cor, dat is genieten, we vinden het erg leuk om het te lezen en de foto's te bekijken. doeii

rifra 30-08-2015 13:10

Dat is toevallig om deacon te zien optreden,
heb je het café van de serie al gevonden?
Zie wel dat jullie genieten ga zo door.
Gr Rifra.

Cor en Rita Toering 30-08-2015 14:27

Hi Rifra, dat café "the bluebird", ligt hier best ver vandaan en je moet een tafel reserveren. Alleen in de avond open, en het is nu weekend, dus ik ben bang dat dat niet gaat lukken. Maar we zullen ons zeker vanavond gaan vermaken op Broadway, daar liggen al de café's bij elkaar. Voor de andere lezers: Wij, mijn nicht en ik, hebben het over de serie "Nashville" die we op Netflix hebben gezien, een absolute aanrader . Ik heb wel een heleboel andere herkenbare gebouwen gezien uit de serie. Ook het Grand Ole Opry House, waar wij zijn geweest.

Yvonne 30-08-2015 16:35

Geweldig om te lezen, wel vermoeiend lijkt mij pffff een hele ervaring hoor

Domien & Ineke 30-08-2015 21:10

Leuk dat jullie het zo naar je zin hebben, wij hebben heerlijk nazomerweer gister met de Alpine naar de historische races naar Zandvoort geweest had veel bekijks met het blauwe monster en prachtige andere auto's bewondert. Vandaag heerlijk van onze tuin genoten. Grtjs D&I
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan