Glacier NP

Door Rob en Marian - 18-07-2018 05:08

16 juli

Vandaag rijden we naar Glacier NP.  Het is een paar uur rijden en we komen mooi op tijd aan. We checken in bij onze campground en zoeken ons plaatsje. Het is niet echt recht dus dat wordt blokken onder de wielen maar eerst rijden we 10 minuten terug naar Apgar village om brandhout te scoren. Vanavond willen we een kampvuurtje maken. Het plaatsje ligt bij Lake Mcdonald en we lopen even naar het water. Daar blijkt dat je kajakken, supboarden en motorbootjes kunt huren. Het is prachtig weer dus besluiten we een uurtje te gaan varen. Heerlijk is het op het water. Lekker windje zo. Het is een groot meer dus met een uur varen red je de overkant niet eens. 

Om de beurt besturen we het bootje, na bijna een uur varen we terug, het is nog niet makkelijk om zo uit de verte de plek terug te vinden vanwaar we begonnen zijn. Maar dichterbij gekomen zien we ineens de steiger. 

We rijden weer terug naar de camping waar Rob aan het kampvuur begint en ik ga het eten klaarmaken. We eten het lekker buiten op nadat we ons hebben ingesprayed met Deet. Het is anders niet te doen.  We zitten nog lekker lang bij ons vuurtje. 

Reacties

C.thkoomen@gmail.c.thkoomen 18-07-2018 18:40 {{button-53169}}

Ziet er leuk uit
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan