Dag 22 (10 augustus) van Grand Canyon naar Joshua Tree

Door Familie de Waal - 11-08-2008 05:57
Voor vandaag stond de trip naar Parker op het programma, een reis van ca. 250 mijl met als toefje Route 66. Het bleek echter één van de saaiste reizen van deze vakantie te worden. Op het plaatsje Seligman na, was het deel van Route 66 dat wij gereden hebben erg oninteressant, terwijl hij in de kaart als scenic route omschreven stond. In Seligman zijn we een paar winkeltjes binnen geweest en een beetje bij de souvenirtjes gekeken. Heel veel leuke dingen, maar het enige wat we gekocht hebben was een t-shirt voor mij (is mooier dan de route die we gereden hebben). Na de Route 66 zijn we de Interstate 40 weer opgegaan en richting Lake Havasu gereden. Lake Havesu is vooral een gebied waar de welgesteldere mensen heen gaan om met hun dikke speedboten rond te racen. Het was er redelijk mooi, maar een heel andere schoonheid dan we in de achterliggende tijd meegemaakt hebben. Wij hadden er wat minder mee.
We waren  al vrij vroeg bij waar we eigenlijk gepland hadden om te stoppen. Omdat we niets gereserveerd hadden, besloten we om verder richting Joshua Tree NP te rijden, zodat we morgen een kortere reis zouden hebben. Vanaf de grens met Californië tot aan Twentynine Palms (plaats bij de ingang van Joshua Tree) was het weer een saai stuk weg en ook hier stond er in de kaart bij dat het een scenic route zou zijn. Het schoot wel lekker op, zodat we rond half zeven de camping op reden. Bijna 400 mijl gereden.
Verder valt er over deze dag eigenlijk bar weinig te vertellen, behalve dat de (paar) foto’s van Seligman ook aan Zoom.nl toegevoegd zijn.

Link naar de foto's: album.zoom.nl/user/sjoerd1964/
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan