Dag 2 New York

Door Familie Verweij - A long time ago

Ons lichaam heeft zich nog niet aangepast aan het tijdsverschil. En dus waren wij vanochtend al om 4.30 uur wakker. Om 6.00 uur zaten we aan het ontbijt (een geluk dat deze stad nooit slaapt). Met de taxi naar de Brooklyn Bridge en vervolgens te voet verder over de brug, via Ground Zero en Wallstreet naar Battery Park. Daar zouden we Willem Alexander en Maxima op een schip voorbij moeten zien komen, maar we hebben een aantal schepen gezien maar geen prins of prinses.
Maar dat mocht de pret niet drukken. Het is wederom een heerlijke dag met veel zon. We kijken onze ogen uit en JJ maakt van alles een foto. In Battery Park kon Vico zich weer eens lekker uitleven. Echt een uitvinding, al die speeltuinen met hekken erom heen.
Om 12.00 uur waren we toe aan een siesta. Helaas nam Vico deze al in de taxi en heeft hij nu weer praatjes voor 10. Geen siesta dus. We gaan dus zo weer lekker naar buiten.
Op het programma staat o.a. Empire State Building. Hier wordt vanavond oranje licht ontstoken. Mogen we natuurlijk niet missen.
Nog even een bericht van praktische aard: we kunnen weer mailen en de mobiel van Laris doet het hier niet. En nee Vanes en Viola: Brad Pitt hebben we nog niet gevonden.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!