Dallas

Door Familie Verweij - A long time ago

Dinsdag 6 oktober 2009, 20.30 uur

Zoals geschreven, zijn we dit weekend naar een autoshow geweest op de Texas Motor Speedway in Fort Worth. Een stad naast Dallas, Texas. Na de onderbroken nachten door de voorbij komende hotrods, musclecars en ander autogeweld, was het zondag tijd om te vertrekken. Naar een rustige camping in Grapevine (in de buurt van ons huis dus).

’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest. Ditmaal hoefden wij ons geen zorgen te maken of Vico wellicht voor geluidsoverlast zou zorgen, want dat overstemden de andere bezoekers met gemak. Er werd football op een groot scherm vertoond en de wedstrijd verliep voorspoedig en dat werd met veel gejuich getoond. Vico werd hier erg enthousiast van en kon op een ander scherm een dragrace volgen en schreeuwde om het hardst: ‘Hotrod! Hotrod!’. Hij vond het geweldig en zijn papa ook. Mama heeft heerlijk genoten van haar wijntje, het lekkere eten en de zeer vriendelijke bediening.

 

Na het eten reden we langs een ‘Home depot’, een soort Gamma maar dan 15 keer zo groot en ook ’s nachts geopend. Toch handig als je ’s nachts een klusaanval krijgt. Hebben wij gelukkig nooit last van, ook niet op klaarlichte dag. Helaas had het leertje van onze kraan het begeven en na drie dagen de vloer dweilen als je je handen gewassen had, was een nieuw onderdeel toch geen overbodige luxe. En natuurlijk hadden ze dit bij deze mega Gamma.

 

Deze zeer geslaagde en nuttige avond werd zo als iedere avond afgesloten met een verhaaltje. Jip en Janneke: ‘Jip bij de kapper’. Soms een ander verhaaltje, maar dan toch nog even ‘Jip bij de kapper’ en zelfs al is het andere verhaaltje nog zo leuk, dan sluiten we af met ‘Jip bij de kapper’. Maak ons ’s nachts wakker en we kunnen het verhaaltje van ‘Jip bij de kapper’ zo voor je op dreunen. Maar wij doen natuurlijk alles voor onze smurf. Hij wil ‘Jip bij de kapper’ dan krijgt hij ‘Jip bij de kapper’. 

Gisteren was het mamadag! Mama hoefde niets en mocht naar de Spa. Een hele middag gepamperd worden en tijdschriften lezen. Heerlijk! Ik heb zelfs bloemetjes op m’n tenen getekend gekregen. Bloemetjes! Helemaal leuk. En als afsluiter naar een boekwinkel. De eerste die ik tot nu toe ben tegengekomen, maar dan ook gelijk een hele grote. Dus groots ingeslagen.
Tja, je woont in Texas of niet..

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!