De camper

Door Familie Verweij - A long time ago

Zo daar zijn we dan weer (vrijdagavond, 22.00 uur). En dit maal vanuit een regenachtig Bath in de staat New York. We hebben woensdag het hectische New York (city) achter ons gelaten en de camper opgehaald. Bij het verhuurstation hebben we twee uur moeten wachten, al heeft niet iedereen van ons daar iets van meegekregen.

De camper is groot en luxe, maar was helaas niet schoon. En daar wordt Laris niet vrolijk van. Helaas kon daar niet meteen iets aangedaan worden, want we moesten op weg naar een camping en de boodschappen moesten gehaald worden. Het resultaat woensdagavond: een camper vol met geopende koffers, overal boodschappentassen en daar tussendoor een overactieve peuter tezamen met een vragende man (waar is…?). Neem hierbij een licht slaaptekort en een ware controlfreak en je krijgt STRESS in het kwadraat.

Nee, hoor schrik niet. Zoonlief is nog ongedeerd en JJ en ik zijn nog niet gescheiden, al had dat laatste niet veel gescheeld.

Om een lang verhaal kort te maken. De avonturen op woensdag zijn niet noemenswaardig. Donderdagochtend was gevuld met het een strak opruimschema van Laris (en gelukkig de medewerking van een geschrokken peuter en man). Daarna zijn we afgereisd naar een ware 5 sterren camping in Bath. En vandaag de laatste puntjes op de i gezet (zoals het kopen van een aardappelschilmesje, een kleine gasbbq en (onmisbaar) een wijnglas. De dag afgesloten in de Laundry en Laris is weer helemaal in haar nopjes.

Huidige stand van zaken: een schone, opgeruimde camper (voor alles een vaste plek),  een goed gevulde koelkast, een tevreden man, een weer gezellige vrouw en een slapende peuter (die weer een beetje in z’n ritme begint te komen).

Morgen gaat het grote avontuur beginnen, op weg naar de Niagara Falls. We zijn er helemaal klaar voor. Nu alleen het weer nog….


Het slaaptentje van Vico.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!