Los Angeles

Door Familie Verweij - A long time ago

Donderdag 29 oktober 2009, 18.00 uur

De heren zijn naar de zoveelste cruisenight en ik zit naar een prachtige ondergaande zon te kijken. Kopje thee erbij en Acda en De Munnik op de achtergrond. Wat zullen we het hier gaan missen! Jullie denken nu waarschijnlijk: “Waar heeft ze het over?! Ze hebben nog bijna twee weken te gaan. Zolang gaat de gemiddelde Nederlander in de zomer op vakantie.” Oké, dat weet ik wel, maar wij zijn nu al 7 en halve week weg en de tijd gaat ineens zo snel. En we hebben het nu eenmaal heel erg naar ons zin.

 

Zondag zijn we langs de kust van San Diego naar Los Angeles gereden. Een heerlijke route. Langs de hele route was er volop leven. Sportieve mensen, terrasjes, evenementen en natuurlijk uitzicht op de zee. Uiteindelijk aanbeland in Huntington Beach. Op een terrasje gedineerd. Je kijkt er je ogen uit. Veel mooie auto’s en mooie mensen. We kampeerden die nacht aan het strand. 

Maandag is JJ op bezoek geweest bij Chip Foose en heeft nog wat onderdelen gekocht voor zijn Chevelle bij een andere shop. Onze dag eindigde op een camping in Orange. Hier blijven we een week.

 

In LA ga je er natuurlijk niet op uit met de camper. Dus een auto gehuurd. Een Chrysler 300C (helaas geen V8 volgens JJ). Zie hieronder.

 

Na 7 weken rijden met een camper is autorijden ook wel weer prettig. Geen gerammel achter je, je hoeft niet uit te kijken met uitzwenken en je kunt hem overal parkeren. Nadeel is dan wel weer, dat wanneer je in de file staat (tja dat hadden we ook al een tijdje niet meer meegemaakt) dat je dan niet naar het toilet kan en wat te drinken uit je koelkast kan pakken. We waren blijkbaar toch al meer gewend aan de ons huisje op wielen dan we dachten.

 

De overige dagen zijn we dus vooral druk geweest met het verkennen van de omgeving. En er is veel te zien. Het is niet te beschrijven hoeveel zaken hier zijn en hoeveel geld hier zit. Wat een huizen en auto’s.

En begon ik net te denken dat mijn vakantiekilo’s best meevielen in vergelijking tot de gemiddelde Amerikaan, hier begin ik toch weer te denken aan lijnen (wat moeten we toch zonder Sonja) en de sportschool. Werkelijk waar iedereen loopt, rent of fietst langs het strand. En natuurlijk is het gestroomlijnde lichaam gehuld in een gedesigned sportpakje.

 

Ik mis nog steeds te veel vrouwelijke hormonen om het shoppen te kunnen waarderen, maar menigeen van jullie zou hier helemaal uit haar dak kunnen gaan. Van outlet tot superduur. Hier kun je je geld gemakkelijk kwijt.

 

Morgen gaan we opa en oma Bremer van het vliegveld halen. Zij reizen de laatste anderhalve week met ons mee.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!