Van LA naar Las Vegas

Door Familie Verweij - A long time ago

Zaterdag 7 november 2009, 7.30 uur

Vorige week vrijdag zijn we naar Vico’s favoriete attractie geweest: het vliegveld. Uren kan hij kijken naar het opstijgen en landen van vliegtuigen. Dat we opa en oma op gingen halen was voor hem bijzaak. Hij vond het wel een beetje gek om hen daar te zien. Zaterdag hebben we rustig aangedaan.

 

Om gelijk maar een misverstand uit de lucht te helpen. Nee, opa en oma slapen niet bij ons in de camper. De camper is al vol zat met een kleine en een grote ondernemer. Nee, zij slapen in hotels.

 

Zondag een bezoek gebracht aan Disneyland. Ongelooflijk hoeveel daar te doen is en hoe druk het is. De kleine en de grote man gingen natuurlijk gelijk op de auto’s af. Daarna volgden nog ronddraaiende theekopjes, vliegende olifanten en rijdende paarden. Omdat dit wel een hele belevenis was voor de kleine smurf hebben we siësta gehouden in de camper en zijn ’s avonds teruggegaan. En weer was de carrousel met de paarden favoriet. Zodra het paard stopte, ging Vico er met een noodgang van door, langs de hekken en onder het afzetlint en meneer stond alweer bij het volgende paard. 

Maandag hebben we LA achter ons gelaten. Op weg richting Las Vegas hebben we een tussenstop en overnachting gehad in Barstow. De volgende dag door de woestijn op naar Sin City: Las Vegas.

Hier aangekomen troffen wij een prachtig appartement aan met een grote woonkamer, compleet ingerichte keuken (met vaatwasser!!), een washok met wasmachine en droger, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Wat een ruimte! We raken elkaar hier gewoon kwijt. Het is wel even wennen na 8 weken camper. Maar dan is de overgang naar thuis niet zo groot.

 

Ons huisje op wielen moest leeggeruimd worden. Wat een zooi verzameld een mens in 8 weken. Ineens stond ons mega appartement helemaal vol. En daarna brak toch echt het moment aan van definitieve afscheid van onze trouwe vervoerder. Dag camper, het was een schitterende reis.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!