Las Vegas

Door Familie Verweij - A long time ago

Zaterdag 7 november 2009, 8.00 uur

Las Vegas. Las Vegas overkomt je. Een beetje zoals New York, maar dan op een gezellige manier. In New York gaat alles vooral heel snel en is het leven gericht op zaken doen en kansen pakken. In Las Vegas gaat het vooral om het verdiende geld weer uit te geven. Overal leven en entertainment.

We zijn hier nu al voor de derde keer, maar nog kijken we onze ogen uit. Alles is hier zo mooi afgewerkt. En netjes. Van de gondels in The Venetian tot de fonteinen voor Bellagio, het blijft een belevenis.

Donderdag zijn we voor het eerst in 10 weken met z’n tweeën weg geweest. Eerst even lekker een hapje eten en daarna het casino in. Laris houdt niet van geld verliezen en heeft zich dus de hele avond met 1 dollar vermaakt. Ondertussen worden de gratis drankjes aangevoerd. Je kunt je hier dus prima vermaken. Oké, je zult ook nooit een miljoen winnen als je een dollar inzet. Maar we komen ook niet voor het grote geld. En gelukkig zijn we al.

 

De dagen brengen we door in het zwembad en genieten nog van het lekkere weer. Het is hier overdag zo’n 28 graden en ’s avonds nog zo’n 22. Nog drie dagen vakantie vieren en dan beginnen we aan een slopende terugreis. We vliegen dinsdagochtend om kwart voor acht en komen pas woensdagochtend om half negen in Nederland aan. Nog maar even niet aan denken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!