29-07-2010 Verblijf in Los Angeles

Door Familie Visser op 20-06-10 16:18

Rond 09.00 uur kwamen wij bij tante Nellie aan. Wat heerlijk om haar weer te zien na zo’n lange tijd. Het was alsof de tijd stil had gestaan, we waren er nog maar even en het was net alsof we er slechts enkele jaren geleden geweest waren i.p.v. 22 jaar geleden. Wij genoten van het Amerikaanse ontbijt, dat zij weer voortreffelijk had klaargemaakt en natuurlijk met name van haar gezelschap. Zij is inmiddels 82 jaar, met nog steeds dezelfde dosis humor als 22 jaar geleden. Jammer dat zij zo ver weg woont.
Dat niet wij haar alleen erg mogen was duidelijk. De telefoon rinkelde onophoudelijk.


Wij hebben de ‘hall of fame’ bewonderd. Haar familie is inmiddels zo ongelooflijk groot en van iedereen hangt of staat er wel een foto. Wij hadden gelukkig wat nieuwe foto’s van ons gezin meegenomen, want de foto van ons gezin die er hing was van de tijd dat Casper nog een baby was. Wij hebben haar dan ook stellig beloofd haar vaker een familiekiekje te sturen.

Zo rond de middag vertrokken wij naar onze camping in de buurt van Beverly Hills/Hollywood, waar we rond 14.00 uur aankwamen. Een groene camping middenin LA, oud, maar gelukkig goed schoon en dat vinden wij vrouwen (want tja… dit is de eerste keer dat ik, Riemke, de weblog schrijf) toch altijd erg belangrijk J.

Na even wat gedronken te hebben, zijn we met de camper naar een grote mall gereden, waar we even lekker geshopt hebben. Vanavond bereiden we nog de komende dagen in LA voor. Zoals het er nu uitziet, gaan we morgen naar Universal Studios; met het openbaar vervoer.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden