01-08-2010 Van LA naar Tulare

Door Familie Visser - 20-06-2010 16:19 Vanochtend hebben de jongens de wekkers gezet. Hun beide vriendinnen zijn weer thuis en tja.. dan moet er contact opgenomen worden. Casper heeft van 08.00 tot 09.00 uur via MSN met Rosanne 'gesproken' en Jochem van 09.00 tot 10.00 uur met Maike via Skype. De (groot)ouders proberen rond die tijd ook contact met ons te krijgen, maar die hebben dus pech. Pas rond 10.00 uur kunnen wijzelf aan de slag. De internetverbinding is op dat moment slecht, waardoor Skypen met het thuisfront niet meer lukte. Gauw nog even het verslag van de vorige dag schrijven en dan de camper inpakken. Rond het middaguur vertrekken wij dan naar Tulare, waar we een bezoek brengen aan Tom en Glenda. Glenda is een dochter van tantie Nellie (die wij vorige week bezochten) en dus Tjeerds nicht.

Rond 16.30 uur komen we aan. De familie zit heerlijk bij het zwembad. Wat is het geweldig Tom en Glenda na 22 jaar weer te zien. We krijgen zo'n hartverwarmend welkom! 2  van hun kinderen zijn er ook; Chris met zijn vrouw Lisa en hun 2 dochters en Tammy met haar 3 weken oude dochtertje Alyvia. Natuurlijk mag ik (Riemke) Alyvia even op schoot.



De jongens hebben nog net de tijd genomen zich voor te stellen en duiken dan direct het zwembad in.



Tom en Glenda bereiden een heerlijke uitgebreide maaltijd. Tom bereidt het vlees op de barbecue en Glenda bereidt heerlijke gegratineerde aardappelen, bonen, fruit e.d. De maaltijd is niet alleen heerlijk, maar ook super gezellig. Wat voelen wij ons welkom!



Na de maaltijd vertrekken de (klein)kinderen en praten Tjeerd en ik nog even met Tom en Glenda . Tom is zelfstandig vrachtwagenchauffeur en moet rond 03.00 uur al vertrekken, dus hij gaat vroeg zijn bed in, zo ook Glenda. Glenda vertelt ons dat zij om 07.30 uur moet vertrekken naar haar werk. Tjeerd en ik laten haar weten voor die tijd nog wel even afscheid te komen nemen. Voordat wij naar de camper gaan, die wij op hun terrein hebben staan, maakt Tjeerd nog even een foto van ons vieren (zelfontspanner).



Samen met de jongens kijken wij nog een DVD in de camper en gaan daarna lekker slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan