dagje Fingerlakes

Door Peter de Groot - A long time ago

 

Dagje Fingerlakes

 

Vandaag reden we richting Niagara Falls. Het eerste deel van de route was ‘binnendoor”. Mooie route waarbij we veel mooie kleuren zagen van de bekende Indian Summer. Bepaalde bomen geven prachtige kleuren. Helaas geen mooie stopplekken om goed foto’s te kunnen maken.

Daarna reden we een stuk over de Interstate. Dat rijdt lekker door. Vlak na Syracuse zijn we weer binnendoor gegaan om van de zg. Fingerlakes te genieten. De Fingerlakes zijn een aantal naast elkaar liggende meren, net als vingers. Helaas zat het weer toen niet mee, veel regen. En doordat de zon er niet was kwamen de kleuren minder tot hun recht.

Daarna op zoek naar een camping. Er zijn er niet zoveel en een aantal zijn al dicht wegens seizoeneinde.

Bij de eerste 2 was de avond al begonnen.  Bij de 3e konden we gelukkig staan.

Onderweg met Amerikanen gesproken. Het valt ons op dat de mensen vriendelijk zijn en erg behulpzaam.

Wat  opvalt is dat veel huizen er wat saai en verwaarloost uitzien. Ook zie je geregeld veel rommel rond de woningen. En bij vrijwel iedere woning staan minstens 2 auto’s.

Morgen gaan we naar de Niagara Falls. Hopelijk is het dan zonnig want vandaag was het zeker vanaf de middag bewolkt. Met aan het einde van de dag enkele regenbuien.

Verder rijdt het heel ontspannend in de camper. Verkeer rijdt erg rustig. Doordat vrachtwagens net zo snel kunnen en mogen rijden als de personenauto’s, rijdt alles lekker door. Geen opstoppingen achter een vrachtwagen die tergend langzaam inhaalt zoals we in Nederland vaak zien.  Je ziet veel politie op de weg. In de afgelopen 2 dagen zag ik meer politieauto’s dan de afgelopen hele week in Nederland.

 

We staan nu 1 uur rijden vanaf de Falls.

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!