dag 2 Washington

Door Peter de Groot - A long time ago

 

Dag 2 Washington

 

Vandaag nog een dag in Washington geweest.  Eerst naar Arlington, de nationale begraafplaats. Het graf van John F Kennedy bekeken. Bij de tombe van de onbekende soldaat was een ceremonie aan de gang. Het zal zo moeten, maar zelf vind ik het wat een “poppenkast”. Op de video zal dat wel blijken.

Veel ‘bewaking’ van veteranen. Ik denk dat het allemaal vrijwilligers zijn. Ook de nodige militairen waren er vandaag. We zagen veel verschillende uniformen.

Daarna per Metro (we hadden een dagkaart want de afstanden zijn behoorlijk) naar het Air en Spacemuseum. Alles over de ontwikkeling van de lucht- en ruimtevaart kun je daar bekijken. Interessant om de collectie te zien. Eigenlijk alle historische vliegtuigen zijn te zien.

 

Vervolgens zijn we naar Chinatown gelopen. Vele verschillende winkeltjes en eettentjes. Niets gekocht of genomen.

Daarna weer naar de camper. Er is nog heel veel te zien maar dat zal een andere keer moeten. Want we hadden geen tijd meer.

 

Morgen rijden we met de camper naar Andover, ten westen van New York. Daar slapen we nog 1 nacht om woensdag de camper in te leveren. Het is dan nog ruim 1,5 uur rijden. Campings zijn in deze omgeving niet dik gezaaid en vele zijn ook al dicht. Dus het is soms wel zoeken en plannen. Maar dat hoort er gewoon bij.

 

En dan wacht ons New York, de big Apple. We zijn erg benieuwd wat we daar treffen!

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!