Dag 5: Los Angeles

Door Hein Terweduwe - A long time ago

Hoewel we gisteren pas om zowat 2.30AM in ons bedje waren gedoken na onze vluchtvertraging, was het vandaag weer vroeg opstaan om toch een beetje van LA te ontdekken. We hadden hiervoor immers maar één dag uitgetrokken.

Eerst langs Sunset Strip (Whisky a gogo, The Blues House, Sunset Plaza...) met de auto naar het Hollywood and Highland shopping center aan The Walk Of Fame om daar lekker te ontbijten bij "Johnny Rockets". Vanuit dit shoppingcenter konden we ook een blik werpen op "the Hollywood Sign" en dan deden we natuurlijk nog een kleine wandeling over de Walk of Fame en langs het Grauman Theatre.

Daarna met de auto even door het mondaine Rodeo Drive en Beverly Hills getoerd om uiteindelijk naar Santa Monica Pier te rijden. Daar hebben we dan een korte wandeling over de pier gedaan en nog een beetje rondgeslenterd en inkopen gedaan in 3rd Street. Tenslotte nog een kort ritje tot aan Venice Beach waar we bij James Beach enkele Taco's aten. 

Los Angeles was een heel andere ervaring dan New York. LA is eerder een rustige, slomere sted met laagbouw, daar waar in NY alles druk en hectisch was met uiteraard zeer hoge buildings.

Morgen begint de tocht langs de kust richting San Francisco met tussenstop in Santa Barbara.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!