27 juli

Door Wim en Miranda Kemp - 29-07-2015 23:49

27 juli

Weer: bewolkt in de ochtend. Wolken trekken weg halverwege de ochtend, daarna zonnig en warm. 25-30 graden. 

Aantal gereden miles: 64

Al voor de reis hadden we voor deze dag twee opties bedacht: whalewachen of naar het Monterey Bay Aquarium. De walvissen hadden we al gezien toen we hierheen reden dus we kozen voor het aquarium. Ik (miranda) zou vandaag rijden omdat ik het niet zag zitten om morgen de camper door San Francisco te rijden. Vanuit Sunset reden wij een stukje terug naar Monterey omdat dit iets zuidelijke ligt. Langs de duinen en daarna het het centrum van Monterey in. Helaas hadden ze niet veel parkeermogelijkheden dus ik werd weer danig op de proef gesteld in mijn rijkunsten met zo'n ding in de stad. Op een enkele stoeprand na en een keer steken ging alles prima. Het aquarium is ruim opgesteld en heeft veel aandacht voor de zee in de baai. Kelp, otters, sardine, tonijn, zeesterren, alles werd uitgebreid verteld en was erg origineel. Echt een aanrader! Er waren twee hele grote aquaria met meerdere scholen met Sardine, paar hele grote Tonijn, hamerhaai. Kwallen in de mooiste kleuren en zelf een Nautilus inktvis.

Daarna even wat gegeten en even wat WiFi gebruikt. Ook de otters kregen eten en was erg leuk om te zien hoe ze in hun natuurlijke omgeving handelen. Rond 15:30 zijn we weer terug gegaan en begonnen met het opruimen van de camper want morgen moeten we hem al inleveren....:-(. De kids willen graag naar huis maar wij zouden nog wel twee weken langer kunnen blijven, dan moet het bed alleen wat langer worden.:-)

 

Wat een rommel kan iemand verzamelen in 4 weken. Gelukkig passen alle schoenen, ballen en papieren van alles in de koffers en sluiten wij nog af met een zonsondergang met z'n tweeën, maar nu wel volledig op de GoPro...

Tot gauw!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan