Page: Komkommertijd

Door Familie Bakker - 20-08-2018 07:01

 

Vanochtend de doucheruimte  eerlijk verdeeld. Roel en Aniek mochten de douche en wastafel in onze kamer gebruiken en Frank en ik de douche in het zwembad. Gelijk maar even gezwommen natuurlijk. Daarna heerlijk ontbeten met een American breakfast (eggs,  bacon en hash brown potatoes) voor Frank en Roel en een gezond ontbijt  (Yoghurt met  muesli, ftuit en toast)  voor Aniek en Marion.

Vandaag zijn we de hele dag in Page bij Lake Powell. Er is hier heel veel te doen, je kunt boottochten op het meer naar mooie plekjes maken., zelf een boot huren, kanoën op het meer,  De Glenn Canyon Dam bezoeken en nog veel meer. En wat doen wij? Wij doen vandaag helemaal niks. We liggen lekker de hele dag aan het zwembad. Wat bij een termperatuur van 35 graden wel heel lekker is natuurlijk Het lijkt wel vakantie! smiley

Als we na 4 uur zwembad even terug gaan naar onze airco-kamer eten we een heerlijke chocoladetaart en zien we op de TV, waar Roel de sportzender heeft aangezet, dat onze Kiki de finale wint van Haleb in het toernooi van Cincinatti. Ook probeer ik foto’s te uploaden maar de wifi is echt dramatisch en met heel veel geduld en moeite lukt het me om 1 foto te plaatsen. Wel een hele mooie foto.

Om half 5 besluiten Frank en Aniek om toch even naar de Glenn Canyon Dam te rijden. Hier bekijken ze hoe de dam gebouwd is en het meer ontstaan is. Aniek wil op de boothelling wel even de hellingproef doen in onze huurauto. Nou dat lijkt ons toch niet zo’n goed plan.

’s Avonds weer eten afgehaald en een leuke picnictafel bij het meer uitgezocht en meer valt er  niet te melden over onze dag.

Reacties

Lyda en Joop 20-08-2018 11:48 {{button-55064}}

Heerlijk zo’n dagje uitrusten nietwaar en dan nog op een mooie plek.
Genieten maar🏊🏼‍♀️😁

Monique&Jan 20-08-2018 19:34 {{button-55071}}

Ook zo'n relaxdag is leuk om te lezen en hoort erbij in de vakantie, heerlijk!
Geniet lekker verder van de reis xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan