10 juli - dag 6; Monterey - Pismo Beach

Door Fam. Aerns - 11-07-2019 07:01

Good morning America, wat hebben we weer heerlijk geslapen. Het Comfort Inn Monterey. Fijn hotel, lekkere bedden, ruime kamers en een overheerlijk Continentaal ontbijt. Na het ontbijt is het tijd om weer te vertrekken. We rijden via de 17 Mile Drive en Carmel naar Pismo Beach. De 17 Mile Drive is een geweldige route langs de kust met vele mooie uitzichtpunten zoals Restless Sea Point Joe, Spanish Bay, China Rock, Bird Rock, Seal Rock, de bekende Lone Cypres (waar we natuurlijk niet omheen konden en daarom een selfie gemaakt hebben. En voor ons het laatste punt Pebble Beach met de bekendste golfbaan van Amerika. Ook verschillende dieren gespot zoals eekhoorns, zeehonden en verschillende soorten vogels. Het is er prachtig! Als kers op de taart zijn wij via Carmel gereden. Carmel, waar jaren geleden Clint Eastwood burgemeester is geweest.

Tijdens de rit naar Pismo Beach heb ik, Berlinde, toch maar eens het stuur overgenomen. Eerlijk is eerlijk, het rijdt als een tit. Tijdens het rijden schitterend weer gehad; strak blauwe lucht, zon en ca. 22 graden. Echter, net voor Pismo Beach, bij de afslag naar ons hotel kwam er een wolk vanuit zee de weg op. Heel bizar. Onze kamer was nog niet klaar en daarom gingen we de omgeving per auto verkennen. Door Pismo en naar Grover Beach. Nog nooit overal Campers bij elkaar gezien. Echt een 'surf' gebied ook. Een relaxte sfeer hangt er. Wat gegeten en weer terug naar het hotel. De bewolking was inmiddels al aardig aan het wegtrekken en niet heel lang daarna konden we van het verwarmde zwembad genieten en het schitterende uitzicht. 

' S avonds zijn we via het strand naar Pismo gelopen. Daar naar de surfers gekeken en gegeten. Wat is dit een heerlijke plek! 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan