16juli - dag 12; Bryce Canyon - Moab (Arches NP)

Door Fam. Aerns - 17-07-2019 06:46

Goedemorgen allemaal, op dit moment is het bij ons 22.18 uur. Bij jullie in Nederland 6.18 uur, 8 uur later. Bij jullie is het al woensdag. Hier moet de nacht nog beginnen en dus de nieuwe dag. Als je er over gaat nadenken, is het wel bizar. Het betekent wel, dat jullie iedere morgen kunnen opstaan met een nieuw avontuur van ons. Daarom dag 12. Laat ik snel beginnen. 

We verlaten Bryce. Eed heeft heel slecht geslapen, dus begin ik vandaag met rijden. Heerlijk. Ik moet toegeven, dat het voor mij even wennen was, maar het is een fijne auto. De rit zal ca. 4,5 uur gaan duren. Zonder stops dan wel te verstaan. Via Red Canyon NP en een deel van Dixie Narional forest, reden we terug. We kwamen door het kleine, maar gezellige dorpje Panguitch, we zagen het Piute Reservoir (groot meer) bij Piute State Park, langs Fishlake National Forest en we werden getrakteerd op uitlopers van Capitol Reef NP! Manti-La Sal National Forest en Cannyonlands NP. Om uiteindelijk in Moab aan te komen. We zijn daarom ook een aantal keren gestopt en eruit gegaan, om van het prachtige uitzicht te genieten. 

Ons onderkomen voor de aankomende 2 nachten. Rustic Inn. Leuk motel op een ideale locatie. Moab is ook een leuke plaats, levendig. Ontzettend veel te doen; wandelen, jeepsafari, met een buggy de wildernis in, raften, boottochten en uiteraard 'gewoon' Arches NP bezoeken. 

Dat is ons doel morgen; Arches NP. Wellicht nog een boottocht. 

Vandaag weer veel gezien. Veel foto's gemaakt. Mochten jullie je afvragen, waarom de foto's niet altijd van goede kwaliteit zijn...dat komt omdat we ook vanuit de auto met de mobiel foto's maken. De foto's die met de mobiel gemaakt zijn, kan ik gebruiken voor het blog. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan