Upper en Lower waterfall

Door Familie Loos - 11-06-2022 06:30

10 juni 
Opgestaan, ontbijten, inpakken en uitchecken. 9.30 uur rijden we weg naar de volgende locatie. Parksville. Bij de wegwerkzaamheden onderweg stonden we weer zo’n half uur stil te wachten tot onze baan door mocht rijden. We reden met regen weg. Hoe meer we in de buurt van Parksville kwamen hoe droger het werd. Rond 12.00 uur stopten we bij een Mccafe in Port Alberti voor cappuccino en pauze. Vanaf de wegwerkzaamheden tot aan de pauze reden we in een lange rij alsof je in een rijdende file reed. 
Na de cappuccino reden we naar onze 1e stop. De MacMillan Provincal Park. Hier had je een aantal kleine trails. In dit stukje park liep je langs de oudste en grootste en langste bomen. Sommige wel 9 meter in omtrek. We liepen deze trail heel snel uit. Was echt heel kort. Daarna doorgereden naar de Little Qualicum Falls Provincial Park. Een trail naar de Upper en Lower Waterfall. We liepen eerst naar de Lower Waterfall, een enorme kolkende watermassa kwam er naar beneden, heel indrukwekkend. Via de Lower liepen we richting de Upper Waterfall. We konden leuke foto’s maken. Al de tijd was het droog gebleven, het was zelfs lekker kwa temperatuur geworden. Toen we rond 3 uur weer bijna bij de Jeep waren begon het te regenen. We zijn naar ons onderkomen voor de komende twee dagen gereden. The Beach club resort in Parksville. We konden inchecken en brachten de spullen naar boven. Daarna gelijk op zoek gegaan naar een supermarkt voor de lunch morgen. Bij het restaurant gereserveerd voor vanavond. We wilden niet weer wachten in de rij.
Toen we de boodschappen op de kamer hadden gebracht, zijn we op het terras bij het restaurant buiten gaan zitten en dronken een biertje. Om 19.00 uur werd het fris en zijn we in het restaurant gaan zitten om te eten. We hebben heerlijk gegeten en gezellig gekletst en gelachen.
21.00 uur waren we er klaar mee en zijn we naar de kamer gegaan. We zijn moe. Roel wil de zonsondergang kijken vanaf het balkon. 
Morgen gaan we naar nog een waterval en kijken wat er verder op ons pad komt.

Reacties

Reina 11-06-2022 10:04 {{button-62633}}

Ik zie aan de foto's en lees in de verhalen aan alles dat jullie genieten!
Heerlijk, blijf dat vooral doen.

Michelle 11-06-2022 11:12 {{button-62640}}

Heerlijk om.alle verhalen te lezen. Jullie maken mooie herinneringen 💝💞💝

Patricia Roos - van Tricht 11-06-2022 23:47 {{button-62670}}

We genieten mee met jullie ♥️ Fijn dat het weer nu wat beter is! Heel herkenbaar rijden en opschieten werkt niet op Vancouver Island 😚 gaaf de walvissen die jullie gezien hebben ook! Nog heel veel moois in het vooruitzicht en lekker gezellig genieten samen 💋💋💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan