Dag 7, maandag 2 juni 2008

Door Kramer - 08-06-2008 02:04 Deb hostmoeder van Suus is een lerares op de school van Susanne, wij werden door haar voorgesteld aan de directeur en mochten de school tijdens het geven van de lessen bezoeken en de klaslokalen binnengaan!!
Susanne werd overal met groot enthouisiasme begroet door de docenten en sommigen van de leerlingen, er werd veel om de hals gevlogen van beide kanten, dat was leuk om te zien.
De school was een oude bende en niet te vergelijken met onze scholen. Hetgeen dat zij wel constant doen in hun systeem is prestatie beloningen invoeren bijvoorbeeld mogen eten in een ander restaurant dan de kantine, gratis eten en beursen voor de vervolgopleiding na de high school. Die beursen kunnen oplopen tot 75.000 dollar voor de gehele universitaire opleiding van 4 tot 5 jaar.
Afscheid genomen van de hostfamily en de buurman en vertrokken naar Hot Springs en nog niet naar Memphis. Hot Srings ligt weliswaar 80 mijl de andere kant op maar moet zeer de moeite waard zijn en het past wel in ons reisschema. Het is een oud kuuroord met mooie badhuizen en een mooie natuur omgeving met warm water bronnen, vandaar dus de naam. Wij zijn voor Suus ook nog naar een alligator dierentuintje gegaan, maar dat was vergane glorie tot en met.
Al met al was het mooi om gezien te hebben, maar 160 mijl en een dag was toch een negatieve investeringsbalans.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan