Dag 11, vrijdag 6 juni 2008

Door Kramer - A long time ago Op weg naar Louisville, naar de vriendin ( Carol ) van Sophie die haar in Winston Salem in 1986 zo goed had opgevangen.
Onderweg nog even een national park aangedaan, dat zijn enigzins gecultiveerde bossen die echt prachtig zijn en van grote omvang met meestal wel een speciale attraktie. Dit park had grotten, wij hadden al zoveel grotten gezien overal en nergens, maar wij hadden de tijd en de koelte trok ons wel. Nog nooit zoiets moois gezien!! Het bleken de grotten van Mammoeth te zijn, wereldberoemd en ongelooflijk indrukwekkend en zeker bij een temperatuur van 12 graden terwijl het buiten toch wel weer ruim 30 graden is. Het was een rondleiding van 2 uren met als diepste punt ruim honderd meter en gangetjes waar veel amerikanen niet door kunnen. Dat blijkt echter geen probleem omdat mensen met zo'n omvang al niet eens aan een wandeling van 2 uren beginnen!!!

Op de afgesproken tijd van 19.00 uur bij Carol aangekomen in haar leuke vrijstaande huisje vlak bij het centrum van de stad. Na enige glaasjes in haar huis weer eens in een echt bed!!

ps De Amerikanen die wij tot nu toe hebben ontmoet zijn zeer povere drinkers, als zij al een glaasje met alkohol drinken is een toch wel de limiet!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!