De pahahaden op........

Door Ronald & Josée Haak - 08-06-2010 00:08
Zaterdag 5 juni.

Vandaag geen etappe dus relaxed opstaan, ontbijten en dan naar de eerste trail: Johnson Lake. Een paar kilometer hier vandaan. Als we aankomen bij de ruime parkeerplaats staan er al een paar auto’s, maar mensen zie je nauwelijks.
We lopen een schitterend rondje om het meer en genieten van al het mooi’s. Josee kickt op de wilde orchideeën. Als we terugkomen is de parkeerplaats bijna vol en zijn alle picknicktafels bezet. Het is zaterdag.
 
Na een korte stop bij de sani-dump gaan we naar Lake Minnewanka en doen de trail naar de Stewart Canyon. Een leuke wandeling, ook al worden we op de terugweg getrakteerd op een buitje.
 
We hebben veel gelopen en gaan naar Banff voor een beloning. Eerst boodschappen doen bij Safeway (lang leve de klantenkaart) en dan een lekker drankje met hapje. Een biertje durf ik niet aan, daarvoor is de camper te groot, dus wordt het cranberry juice.
Tussendoor nog een beschermhoesje gekocht voor mijn telefoon. Dit wordt mijn verjaardagscadeautje van mama. Hier mogen we de batterij van het fototoestel opladen terwijl wij onszelf fêteren. Daarna halen we de batterij weer op.
 
Half zeven zijn we terug op de camping en maken we ons vuur aan. Ook op de camping kun je merken dat het weekend is. Veel groepen en jonge mensen. De sfeer is gezellig en we genieten.
 
Ik ga een stukje vlees op het vuur leggen, volgens de beste Ruighenrode tradities liggen de aardappelen er al een uurtje in, en de wijntap kan op tafel. Morgen is er weer een dag.

 
Ineens realiseer ik me: het is vandaag zaterdag 5 juni. De dag dat we in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen zouden zitten bij het uit-concert van Guus Meeuwis. Toen de reis doorging hebben we de kaartjes verkocht, maar op Schiphol kochten we een DVD/CD van het concert in 2007. We hebben een mooie TV met DVD speler, die pakt alleen geen Europese regio. We genieten van de CD en lachen tranen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan