Dag 2 Miami naar Orlando

Door D. Rijk - A long time ago

Wakker worden, eerst nog ontbijten in het Red Roof Inn en op weg naar Orlando.

Het ontbijt is niet wat we gewend zijn. Gelukkig hebben we het gezondste er uit weten te plukken, Bagel, jam en een appel.

Onze mede hotelgasten namen het niet zo nauw. Pizza's gingen gewoon om half negen de magnetron in.

Hup de auto in en naar Orlando. Besloten om de snelweg te pakken en niet langs de kust. We wilden namelijk zsm naar het resort. Sandy en Selina lopen nl al 2 dagen te zeuren dat ze willen zwemmen.

Wat is Amerika toch inmens groot. 3,5 uur rijden en nog zitten we in Florida. Autoreis ging prima. Echter blijft iedereen in zijn zelfde baan rijden. Dus ook in de linkerbaan. Voeld me dus prima thuis hier, want rechts inhalen mag dus. Helaas zit er een snelheidsbegrenser op de auto en gaat hij niet harder dan 108 mile per uur (balen).

Het Sheraton Vistana Resort. Een woord Whooooow! Hu inchechecken en naar het appartement, spulletjes droppen en naar het zwembad

Wat een vet appartement. 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een jacuzzi in de slaapkamer! Na een kort gevecht tussen de ouders en de kids bleken de ouders toch sterker te zijn en hebben we de slaapkamer met de jacuzzi genomen..haha

Rond 3 uur lagen we bij het zwembad. Wat gegeten bij het zwembad (kleinste portie is nog te groot voor ons twee) en zwemmen.

Kids zeuren wij willen graag wat speelgoed voor in het zwembad. Wij bij het winkeltje zwemspeelgoed halen. Gaat de medewerker in het winkeltje bijna tegen de vlakte van de hitte (35 a 40 graden. Ik (Dennis) kom hem nog net opvangen en Rebec snel hulp halen...dit maken wij weer mee...

Tot 1 uur 's nachts kun je zwemmen in het zwembad. Om 21u gestopt, pizza gegeten bij de pizzahut. Er zit nl op het resort een KFC en een Pizzahut. en naar bed.

Disney world staat nl gepland voor dag 3!

 

Reacties

Lies A long time ago

Waar blijven die foto's nou?hahaa

Arjannetje A long time ago

He pizzapuntjes, daar komen de kilo's. Haha idd waar zijn de foto's???? Hey den......kan je ook waterpoloën daar met recreatieteam ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!