Dag 26 Aquatica

Door D. Rijk - A long time ago

Nog 3 parken staan op de planning. We worden al een beetje parkmoe. Maar ja. Wij hebben echt zoiets van. Het is nu of nooit. We willen geen spijt hebben van dingen die wij niet hebben gezien, maar toch heel graag naar toe wilden.

Daarnaast zaten de kaartjes van Aquatica in het totaalpakket aan kaarten. We wilden nl. zeker naar Discovery cove om te zwemmen met dolfijnen en roggen en voor een klein prijsje kon je ook toegang krijgen tot Seaworld, Busch Gardens en Aquatica. Dus Aquatica is eigenlijk een bonus!!!

Eerst uitslapen. Vervolgens gingen we rond een uurtje of 11 richting het park. Tis een heel leuk waterpark met natuurlijk grote glijbanen waar je vanaf kon (met of zonder band). Wat ook rappig was, is dat ze een glijbaan hebben die door het orka bad gaat. Dus de pijp waar je door heen glijd gaat ongeveer 10 meter door het bassin en is doorzichtig. Dus wij dachten wij gaan de orka's spotten door de glijbaan heen. Eerst 30 minuten in de rij ( is een gebruikelijke wachttijd voor een glijbaan) en gaan. Helaas door het opspattende water en de snelheid waarmee je gaat, kun je ze dus echt niet zien. Tenminste wij niet, alleen Sandy heeft er ff eentje gezien....blijft ze volhouden...haha

Verder hebben we ons de hele dag vermaakt in het park. Gelukkig ging het pas tegen het einde van de dag regenen.  

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan