Dag 4 Typhoon Lagoon

Door D. Rijk - A long time ago

Typhoon Lagoon, een van de twee waterparken van Disney, staat vandaag op ht progrmma.

Eerst vandaag uitgeslapen, nou ja uitslapen, iedereen was rond 9 uur wakker. Effe relaxed ontbeten en op naar het waterpark.

Zoals al eerder vermeld the bigger the better zullen de Amerikanen hebben gedacht.

Je hebt verschillende gedeeltes waar je naartoe kan gaan op het park.

Het nagemaakte strand met zee, Een klein beetje zand en de rest is van beton. Hier in de "zee" wordt een tsunami nagebootst, Het miranda-golfslagbad in Amsterdam is er niks bij. 

Door de tsunami word je gelanceerd. Niet echt veilig voor kleine kinderen. Selina ging nl in het ondiepe gedeelte op de grond zitten en werd gelanceerd. Gevolg op de rug en armen overal schaafplekkern. Na 10 minuten ging het wel weer en we hebben haar niet meer erover gehoord.

Sandy het geldwolfje vond in het tsunamibad direct 3 dollar in het water. Dus die heeft een tijdje met haar duikbril de bodem lopen afspeuren. Nog een duikbril en een oorbel werden gevonden.

Daarna met zijn allen in de Crush 'n Crusher, een glijbaan waar je met een dubbele band vanaf moest. Wij hebben Rebecca om weten te kletsen om mee te gaan. Na twee keer, NOOIT meer...hahaha.

Na het snorkelen met haaien, behalve ons angsthaasje dan, zijn Sandy en ik van een glijbaan afgegaan. Een glijbaantje met een vrije val van een meter of 30.

De dag afgeloten op het resort met, raad het eens, een duik. Onze lieve kleine meisjes hadden blijkbaar nog niet genoeg gezwommen, en een hapje.

De zon scheen weer heerlijk. Enige nadeel verbrand!

Reacties

Arjan A long time ago

Kicken zo'n park man!!!! Stoere meiden ook!!!
Respect hoor.

Have fun en.......Smeren!!!!!!! Die brownies
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!