Dag 27 Sea World

Door D. Rijk - A long time ago

Seaworld met Shamu in de hoofdrol. Om 9 uur ging het park open. Dus wij stonden er om 9uur. Van te voren hadden we het park al op internet bekeken, zodat we precies konden plannen wat we allemaal gingen doen.

Meteen om 9uur de Manta in. Dat is wederom een top achtbaan. Je zit in een rog, je lichaam en benen worden gekanteld dus je hangt er als ware in. En verder vlieg je als een rog in de achtbaan. Verschillende keren over de kop. Echt top. Sandy heeft de tijd van haar leven! En ik hobbel er achteraan. Rebecca en Selina blijven lekker met de beide beentjes op de grond.

Na de Manta meteen naar de shows. Deze shows sloten perfect op elkaar aan. Eerst de dolfijnenshow, daarna de piraten show met otters en zeeleeuwen en daarna de orka show met Shamu.

De otter en zeeleeuwenshow was echt leuk. De beesten kun je ook van alles leren en dat geldt natuurlijk ook voor de zeeleeuwen. Echt lachen joh. Het begon al voor de show. Daar stond een mimiek speler. Deze nam iedereen in de zeik bij binnenkomst. Gelukkig waren wij vroeg en was hij nog niet bezig. Tijdens de show kwam me daar toch een zeeleeuw te voorschijn. Niet normaal, wat een reus. Die moest echt ff op dieet. Zie hier het resultaat. 

Na deze show snel naar de orka show met Shamu. Echt top. Dolfinarium is er niks bij. Dat geldt overigens voor alle pretparken en dierenparken. Alles is hier groter dan groot opgezet en supergoed georganiseerd.

Die orka's zijn net dolfijnen allleen wat logger en groter. Verder doen ze precies hetzelfde. Wat ook erg leuk was is dat de eerste paar rijen echt zeiknat werden gespat door de orka's. Van te voren werden de mensen ervoor gewaarschuwd, maar die bleven lekker zitten (wij zaten droog bovenaan, de kids wilden maar al te graag beneden zitten, achteraf zeer blij dat we het niet hebben gedaan.)

Je hebt er ook een attractie op antartica. Hierin vlieg je met een helicoptersimulator over Antartica, na het ritje langs de ijsberen.

Naast de dolfijnen en orka had je ook zoveel andere dieren. Haaien, roggen, zeekoeien. Flamigo's, krokodillen, slangen, apen, salamanders, te veel om op te noemen.

Ook is er een groot speelpark voor de kids, met een kinderachtbaan. Sandy en Selina moesten daar ook natuurlijk een stuk of 5 keer in.

De dag ging heel erg snel voorbij, voordat je het weet is het alweer 18uur. Je hebt de tijd echt niet in de gaten.

Weer een herinnering om nooit te vergeten. 

Reacties

Arjan A long time ago

Prachtige foto's man. Top
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!