Santa Monica

Door 4 lelietjes - A long time ago

Weer een nachtje in Santa Monica, in een fris Santa Monica. Het is hier erg bewolkt en ongeveer 22 graden overdag. ’s Avonds koelt het af, dus mijn droombeeld van een glaasje wijn op ons terras lukt niet. Tot nu toe lukt het ontbijt wel ’s ochtends buiten. Maar als we een paar kilometer het binnenland ingaan is het maar zo 5 graden warmer. Vanmorgen zijn we eerst richting Calabasas gereden, want daar woont Justin Bieber en daar moeten we (Yara) geweest zijn natuurlijk. Daarna zijn we naar een winkel voor telefoonreparaties geweest met Milan z’n telefoon. Ze geven ons niet veel kans op overleven, maar gaan het toch proberen. Morgen kunnen we de patiënt weer ophalen, hopelijk herstelt. Daarna zijn we naar de californië science center van de universiteit hier gegaan, want Milan herinnerde zich opeens dat hij daar ook naar toe wilde omdat vorig jaar space shuttle Endeavour daarnaar toe is vervoerd. Dit was een goed idee want ze hadden er een hele tentoonstelling omheen gemaakt. Alleen de toegang tot de Endeavour had een entree van 2 dollar per persoon, maar de rest van het science center was gewoon vrij toegankelijk en heel erg leuk om gezien te hebben. Heel amerikaans met een Mc. Donalds in de hal, geweldig!

Het was heel indrukwekkend om de Endeavour van zo dichtbij te kunnen zien en te fotograferen. Milan heeft er een T-shirt gekocht, uiteraard. Daarnaar via Melrose avenue voor weer een adidas winkel, waar ze ook het shirt niet hadden. Daar zijn we weer doorgestuurd naar Santa Monica voor een andere adidas winkel. Aangezien we daar toch naar toe wilden om te shoppen en te eten kwam dit goed uit. Eindelijk is Milan dan ook geslaagd voor een Bayern Munchen shirt!! Verder heeft Yara een leuk vest gekocht van de nieuwe collectie van Tilly’s, dit was een beetje uit nood geboren omdat het erg fris begon te worden. Dus maar weer naar ons appartement en gezellig in de hottub om weer lekker warm te worden. Nog even kaarten en dan dit schrijven en dan slapen. Morgenochtend gaan we inpakken en bekijken of we met de koffers uitkomen. Morgenmiddag (als het goed weer is) hopelijk naar het strand. Woensdag vliegen we om 13.30, dus moeten we om 10.30 inchecken. Daarvoor moet onze auto ingeleverd worden. Dit zijn op zich fijne tijden, de vorige keer moesten we in het holst van de nacht richting luchthaven. Dit is beter.

Reacties

jannie en engel A long time ago

We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad,volgens jullie verhalen is dat volgens ons wel goed. wij wensen jullie een goede vlucht en een behouden thuis komst.
p.s zou ik jullie vliegmaatschappij en jullie vliegnr mogen weten van de terug vlucht. dan kan ik het volgen via schiphol, graag op mijn e-mail.

Carola van der Lelie A long time ago

Was weer een heel avontuur zo te lezen! Weer super gehad zeker? Wanneer komen jullie nou in Nederland aan?

De Schaapjes A long time agoDe vakantie alweer bijna om ,wat gaat dat toch snel!Ik ben alweer bijna aan mijn volgende vakantie toe,hihi.Ik /wij wensen jullie nog veel plezier ,en een goede vlucht/reis terug!See later,bye byepa en ma A long time ago

Jullie zijn nu dus aan het inpakken,en dan nog even genieten van de laatste paar dagen We wensen jullie een goede reis terug we horen wel weer wat van jullie groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!