Nog maar 7 weken

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

Yee-haa, America, here we come again! The land of big business, film and entertainment, rich and famous, fast food and a beautiful nature. Maar vooral big, bigger, biggest! We krijgen er geen genoeg van. Ons volgende avontuur gaat bijna weer beginnen. Nog een 7 weken en dan is het eindelijk zover.  

Dit jaar hou ik mijn reisverslag via deze site bij en zal ik mijn website achteraf bijwerken. Het plaatsen van onze avonturen gaat iets makkelijker. Wanneer jullie ons willen volgen klik dan aan de linkerkant op abonneren. Je geeft je e-mailadres  op en ontvangt automatisch een mail wanneer er een nieuw bericht geplaatst is op deze weblog.

Dit jaar gaan wij ervaren op pad. We weten nu wat ons te wachten staat,  Het aantal km wat je per dag kunt rijden en hoeveel rustdagen we moeten inplannen. Het is een stuk rustiger als je een paar dagen niet hoeft te reizen en de omgeving goed kunt bekijken. Je wilt vaak in een korte tijd te veel van het land zien, dus moet je keuzes maken, hoe moeilijk dat ook is. Het is een kwestie van goed inplannen.

Alles is geregeld en we hebben het bericht van Tioga ontvangen dat we de RV vroeg kunnen ophalen. Het is ons ook goed bevallen om een dag van te voren de eerste aankopen voor de camper te halen. Wanneer je de eerste boodschappen koopt ben je zomaar een paar uur verder. Het is net alsof je je eerste woning gaat betrekken. Vervolgens kom je ook nog eens in een huge ( big, bigger, biggest!) supermarket  terecht, waar je de weg niet weet. De supermarkten zijn zo groot dat je er kunt verdwalen. Bovendien weet je niet waar alles staat en als je iets vergeten bent, staat het meestal weer aan de andere kant van de winkel. Wanneer het een beetje tegen zit loop je een kleine marathon laugh.

Ik kan niet wachten! Tot de volgende blog.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!