Ready to go

Door Ed en Jolanda Bakker - 16-05-14 21:17

            

     17° c       

Pffff, zo goed als klaar voor de reis op een paar kleine dingen na. Wat is het toch met ons vrouwen. Waarom hebben wij de onhebbelijke gewoonte om het huis schoon achter te laten voor de thuisblijvers. Alsof je niets anders te doen hebt. Maar goed, alles ruikt weer heerlijk en het huis glimt je tegemoet. Koffers staan klaar en natuurlijk, zoals iedere vakantie, zijn ze weer loodzwaar. Morgen is het dan eindelijk zover, op naar Californië.  

Het enige waar wij altijd tegenop zien is de wachttijd bij de immigratie. Dit duurt altijd zoooooo lang in LA. Je komt al vermoeid uit het vliegtuig en dan wordt je ook nog eens verrast met een lange rij wachtenden. Even de benen strekken na zo’n lange reis is lekker, maar dit is gewoon niet het leukste deel van de reis! Trek er rustig een uur voor uit. Er is altijd wel wat, een storing, te weinig personeel of …. gewoon geen zin hebben om te werken en super sjaggie achter je desk zitten om de verplichte vragen te stellen, terwijl het ook anders kan. In Atlanta bv ben je er zo doorheen. Gelukkig heeft Ed de auto al ingecheckt. Lang leve de automatisering! We kunnen zo doorlopen naar het wagenpark, een auto uitzoeken en wegrijden. Lekker makkelijk!

Nou, genoeg van dit alles. Het is bedtijd, morgen vroeg op. Wij hebben er vreselijk veel zin in en hopen dat jullie ons weer gaan volgen. Tot de volgende blog vanuit  het zonnige en zeer warme Las Vegas.

Reacties

Richard Brouwer 16-05-14 21:33

Nou BEDANKT, hoor voor het vooruitzicht.
Maar we gaan toch hoor, 6aug duurt nog ff maar toch.
VEEL plezier en geniet er van!!!

Els 16-05-14 23:22

Goede vlucht en heel veel plezier!! Welverdiend!

Doug Bakker 17-05-14 03:11

We are waiting here in
Las Vegas for you. Safe travel

Monique MINImo 17-05-14 09:47

Heerlijk een schoon opgeruimd huis is voor inbrekers altijd een verademing hoor Jolanda😜
Heel veel plezier genieten jullie er maar lekker van t is jullie van 💜 gegund
💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie