Motorhome

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

   27° c      

LAS VEGAS, NV – MARYVALE, UT

RV Park Candy Mountain Resort

We zijn op pad!! Vanmorgen om 09.45 uur naar Apollo gewandeld. Daar kregen we natuurlijk te horen dat de motorhome pas om 12.00 uur opgehaald kon worden. Maar ja, wij ook niet gek, gezegd dat er op onze documenten “ophalen tussen 09.00 uur  en 12.00 uur " staat. Helaas (voor hun) is dit alleen op de website van Apollo gewijzigd en niet op onze papieren (ook al hadden wij dit al op internet gezienwink). Gelukkig stond onze RV al klaar en hadden wij ons huiswerk al gedaan, dus scheelde ons dat zeker een uur. We hoefden de video niet te bekijken, kregen verder geen uitleg en konden we om 11.00 uur al vertrekken richting Utah.  We hebben nieuwe Wanderer meegekregen, 2100 miles op de teller. Wat een mooie wagen! Moderne kleuren en een grote slide-out. Dit gaat wel lukken de komende 2,5 week!

 

De eerste km over de snelweg gereden, 3 Staten gepasseerd, en vanaf Cedar City zijn we binnendoor gereden door Cedar Breaks National Monument. Wat een prachtige route. We hebben alle soorten gebieden voorbij zien komen, van bossen tot open vlaktes, van bergen tot heuvelachtig en….. als klap op de vuurpijl ….sneeuw onderweg!  Op sommige plekken lag er toch nog wel 50cm sneeuw. Prachtig! Vandaag ook veel wildlife gespot maar helaas niet op de gevoelige plaat kunnen vastleggen. Nou ja, je kunt niet alles hebben. Omdat Doug en Barbara een grotere motorhome hebben rijden ze een andere route als dat wij rijden met als gevolg dat wanneer wij aankomen alles al geregeld is. Top !!! Bij het uitladen van het eea zien Barbara en ik dat Ed geheel uit zijn broek gescheurd is. Dat verklaard waarom er zo getoeterd en gelachen werd! Volgens mij heeft hij de hele dag met zijn “billen bloot” gelopen.laugh Hilarisch. De campground is klein maar ligt erg mooi tussen de bergen aan een klein riviertje in de middel of nowhere. Na het eten nog lekker gewandeld en een bever gespot, jammer genoeg te ver weg. Al met al een heerlijke dag!

Wildlife gespot: tig eekhoorns, marmot, 2 herten, 3 blauwe gaaien en een bever. Niet gek voor de eerste dag. Welterusten!

Reacties

vriend A long time ago

Een keer een hamburger gegeten en al uit de broek gescheurd ik weet wel wie de volgende keer gaat winkelen gr frans
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!