24/05/15 - Capilano Suspension Bridge Park

Door I.H. Gelton - A long time ago

Gisteravond ging rond acht uur definitief ons lampje uit… achteraf gezien hadden we dat beter nog wat langer kunnen rekken, want vanmorgen om half vijf waren we allebei klaar wakker. Eerst nog maar even wat rondgeklungeld op onze hotelkamer en rond acht uur een ontbijtje gehaald bij Starbucks, om daarna de shuttlebus te nemen naar de Capilano Suspension Bridge, een 137 meter lange hangbrug die 70 meter boven Capilano River hangt te wiebelen. We hoorden om ons heen de opmerking ‘bungeewalk’ vallen, maar dat viel eigenlijk reuze mee, hoewel er op de terugweg aanmerkelijk meer mensen op de brug waren en het wiebelen haast gevaarlijke vormen begon aan te nemen.

Na de Suspension Bridge hebben we een superleuke wandeling gemaakt tussen de boomtoppen door, zo’n 30 meter boven de grond, de Treetops Adventure. Erg indrukwekkend, prachtige uitzichten!

De laatste attractie in het park hebben we de Cliffwalk gedaan, een wandeling over smalle bruggetjes, trappen en platforms langs de granieten klif boven Capilano River. Eveneens prachtig om te doen!

Vanuit het Capilano Suspension Bridge Park hebben we de bus genomen naar de Lonsdale Quay Market, een gezellige overdekte markt met lokale (voedings)produkten en een internationale ‘food court’. Het was erg leuk om met de waterbus weer terug naar downtown Vancouver te gaan, waar we net op tijd aankwamen om het cruiseschip De Oosterdam uit de haven te zien vertrekken.

Superdag gehad! Nog een klein beetje last van jetlag dus we liggen er weer op tijd in - morgen nog één dagje Vancouver voordat we de camper gaan ophalen!

 

Reacties

Marco A long time ago

wow!! Lef!!!

sam en pa A long time ago

Voorzichtig
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!