Dag 2 Denver - Rocky Mountains NP

Door Rob en Loes - 16-06-2017 04:44

7 juni 2017 woensdag zon en ± 26 graden
Denver-Elk Creek Campground (Grand Lake) 280 km via de I 70 West-40 West

We staan na een lange nacht om 6 uur op. Gisteren hebben we naar het verhuur bedrijf gebeld en we mogen de camper om 8 uur al halen!
We ontbijten van wegwerpbordjes, in een hotel ?? en om half 8 staat de taxi klaar.
In 20 minuten worden we afgezet bij Apollo waar we ontvangen worden door super aardig personeel. Na alle afhandelingen en uitleg rijden we iets voor half 10 richtig de supermark (Wal-Mart Super Center). Even wennen want hij is best groot! Ik voel me nog niet echt fit en ik ben niet zo'n fan van zo'n joekel van een winkel, dus ik ben benieuwd hoe het gaat. Bijna 3 uur later komen we er bepakt en bezakt uitrollen.
We nemen een lunch van de Subway mee en leggen alles in de camper.
De mensen die we gisteren ontmoet hebben op het vliegveld zijn we nog niet tegengekomen, ook niet bij Apollo maar wij waren dan ook echt vroeg. En dat is echt fijn want tegen 1 uur zijn we volgeladen en kunnen we op weg naar Elk Creek.
Als GPS gebruiken we onze iPhone met Google maps waar we een houder voor gekocht hebben. Voor bellen en data hebben we een abonnement met Amerikaans nummer gekocht, dat werkt prima.
We rijden via een prima weg richting de Rocky's en dat is goed te zien. De sneeuw ligt op de toppen, overal zijn watertjes, het is supergroen.
We stoppen nog even bij een drankzaak voor bier en wijn want dat verkopen ze niet in de supermarkt. Niet te geloven hoe duur hier, de wijn laten we voor wat het is en nemen alleen bier mee. Wel van elk slokje genieten want we zijn voor 12 blikjes $22 kwijt!!!
Rond 4 uur komen we aan op de camping en ook hier een hartelijk ontvangst. Opgewonden verteld de mevrouw dat er een moose rondloopt op de camping dus fototoestel bij de hand houden zegt ze. En jawel, we spotten hem! Wat een mooi beest, van die platte horens, beetje fluweelachtige vacht.
We ruimen de camper in, drinken wat en maken het eten klaar. We eten heerlijk en duiken weer vroeg het bed in.

Sim met US nummer (Basic USA/Canada/Mexico SIM Card) vanuit Nederland gekocht via simcorner.com

 

Reacties

Lilian en Rien 16-06-2017 09:15 {{button-45607}}

Superleuk om nu al mee te kunnen lezen met jullie reis. En ook al een Elk gezien. Ik heb hem even gegoogled. Wat een indrukwekkend beest. De eerste van de Big 5 van jullie reis? Veel plezier nog.

Gert en Marjo 16-06-2017 16:21 {{button-45626}}

Gezellig om zo meegenomen te worden op jullie reis! Nu al een hele belevenis. Wij volgen jullie! Geniet ervan😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan