Dag 19 Wells Grey

Door Rob en Loes - 25-06-2017 05:33

24 juni 2017 zaterdag zon ± 26 graden
Wells Grey NP 30 km

Op deze camping staan we een extra dagje, dit hadden we al zo gepland zodat we even 'rust' inbouwen. Maar aangezien we iets doen toch niet laten kunnen gaan we na het ontbijt weer op pad naar Ray Farm - Mineral Spring - Lake Alice Trail. We zien nog net een beer in de kant het bos induiken voor we een half uurtje later bij de parkeerplaats zijn. Dit keer werkelijk overal met Deet bewapend! Want op de eventuele plekken waar we blijkbaar gisteren geen Deet hadden hebben de muggen toegeslagen zodat ik nu met een flapoor loop. Ze hebben precies achter op het harde van mijn oor gestoken waardoor het is opgezet. Maar vandaag zullen ze ons niet krijgen!!
We lopen naar Ray Farm een hele mooie open plek midden in de bossen waar tot 1947 nog mensen woonden, niet te geloven. Er is niets hier he, alleen maar natuur om je heen.
We lopen verder naar de Mineral Springs over een smal pad met volop bloemen langs de kanten. Volgens de info is het de plek om mooie vogels te zien en is het een leefgebied van onder andere de Moose, Wolf, Coyote en de Beer maar het enigste wat wij zien zijn de eekhoorns die vergezellen ons overal, zij wel!! We komen uit bij Lake Alice en het is windstil waardoor je een mooie weerspiegeling ziet. 
We rijden terug naar de camping, de natuurtochten zitten erop. Wat was het schitterend allemaal. We hebben nog twee steden te gaan voor het echt over is.
Rob bakt lekkere pannenkoeken en we staan natuurlijk op een golfbaan dus ... we gaan een balletje slaan! Echt zoals het 'hoort' met golfkar, lachen, we scheuren twee keer negen holes af.
Het is heerlijk weer dus wat willen we nog meer? Het waren drie prima dagen hier. Een heel mooi park ook, alleen vreselijk veel muggen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan