Dag 5 Cheyenne - Badlands NP

Door Rob en Loes - 16-06-2017 23:12

10 juni 2017 zaterdag zon en ± 28 graden
AB Camping RV Park-Cedar Pass, Badlands 510 km

Na het ontbijt zijn we klaar voor onze lange tocht van iets over de 500 km. We doen nog even een stop bij de Wal-Mart, alweer? Ja, want onze waterslang blijkt lek.
We tuffen door eindeloze graslanden, zien af en toe een koe, ongelofelijk hoe groots dit land is, hele stukken met niets. Heel af en toe zie je een huis. Dat hier mensen wonen snap je niet, er is echt niets.
Een picknick plek vinden is een uitdaging maar uiteindelijk vinden we er een bij een zwembad. Ja ja, tussen niemandsland duikt opeens een zwembad op en er zwemmen wel een man of 12! We vervolgen onze weg en komen op een weg terecht waar wegwerkzaamheden zijn en het asfalt weg is euhh ..... echt leuk is het niet (de Allen Road tussen de 18 en de 2).  Het ergste stuk is niet zo heel lang maar de verdere weg is ook onverhard en zo'n 20 mls lang.
Het stof zit overal als we tegen half 5 op Cedar Pass in de Badlands aankomen.
Het is een onbeschutte camping met plekken die uitzicht hebben op de rotspilaren van de Badlands, geweldig mooi! Gelukkig staan er op elke plek wel banken met een afdakje erboven want anders was buiten zitten er niet bij, het is zo'n 28 graden!
Naast ons staan Nederlandse mensen met vrijwel dezelfde camper, ook via Tioga en in Denver opgehaald. We kletsen wat, altijd leuk om tips van anderen te horen.
We flansen een maaltijd in elkaar en eten met uitzicht, zo prachtig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan